Winkel header

Blokker Black Friday 2020

De actie van Blokker voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Blokker

Op werkdagen vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €40,-
Gratis retourneren
Klantenservice van maandag t/m zaterdag
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Blokker

Oer-Hollandse degelijkheid, veelzijdigheid en gemak. Zo laat de Blokker zich goed samenvatten. Zo'n winkel waar iedereen wel eens iets koopt. Huishoudelijke apparaten bijvoorbeeld, of iets voor in de keuken. Hoewel de Blokker zeker niet de duurste is, hangt aan sommige van deze producten toch wel een pittig prijskaartje. Op Black Friday heb je, vlak voor de feestdagen, kans om héél goedkoop te shoppen bij de Blokker. Wij leggen uit hoe het werkt.

De Verenigde Staten hebben rond de feestdagen hun eigen culturele tradities. Waar bij ons het sinterklaasfeest vooraf gaat aan kerst, vieren de Amerikanen Thanksgiving op de vierde donderdag van november. Zij maken er dan meestal een lang weekend van, wat betekent dat de vrijdag na Thanksgiving voor velen een vrije dag is. Winkels spelen daar op in door, zo vlak voor de naderende kerstdagen, te stunten met prijzen. Producten worden soms wel tientallen procenten goedkoper aangeboden. Ook voor de Nederlandse consument is er goed nieuws: Black Friday krijgt ook hier voet aan de grond. Ook Blokker doet al meerdere jaren oprij mee met het Black Friday kortingfestijn. Het afgelopen jaar gaf Blokker 25% korting op bijvoorbeeld stofzuigers.

Blokker deals tijdens de kerstdagen

Dat ook een winkel als de Blokker meedoet aan Black Friday is extra leuk, want hier vind je voor ieder wat wils. Zo zijn verlanglijstjes snel afgevinkt en is ook snel een origineel cadeau gevonden voor wie nog niet wist wat hij onder de kerstboom of in de schoen wil hebben. Er is echter een nadeel: traditioneel zijn Black Friday kortingen zeer kortlopend, worden ze pas kort van tevoren aangekondigd en is de belangstelling overweldigend. Je weet dus niet van te voren wat afgeprijsd is en je loopt het risico mis te grijpen. Daarvoor bieden wij een oplossing.

Mis geen enkele Black Friday aanbieding

Wij houden voor jou in de gaten welke Blokker producten op Black Friday met korting worden aangeboden. Dat zetten we in de nieuwsbrief, zodat jij het ook weet. Schrijf je daarom in voor de speciale nieuwsbrief en jij bent er als eerste bij.

Relevante productcategorieën

Witgoed - Wonen - Elektro - Speelgoed - Koffiemachines

Interessante pagina's