Header categorie Black Friday NL

Black Friday 2026

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2026 in Nederland

Wil je de nieuwste AirPods of een Nintendo gameconsole, maar kijk je op tegen de grote uitgaven? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 27 november is het namelijk Black Friday 2026! Dat houdt in dat je in deze Black Friday periode de producten op je wensenlijstje kunt scoren met een mooie aanbieding. En je leest het goed: ‘periode’. Black Friday acties zijn tegenwoordig niet alleen meer geldig op de dag zelf. De dagen/ weken daarvoor beginnen meerdere deelnemende winkels al met fantastische aanbiedingen. Ook tijdens het hele weekend van Black Friday zijn er fantastische deals te vinden. En ben je na dat weekend toch nog niet geslaagd? Dan grote kans dat je tijdens Cyber Monday 2026 ook die laatste producten kunt afvinken. Kortom, Black Friday 2026 is één groot kortingsspektakel!

Black Friday vs. Black Week 2026

Zoals hierboven al vernoemd zijn de Black Friday aanbiedingen niet alleen op Black Friday zelf aan de haak te slaan. Ook de dagen daarvoor en daarna kun jij genieten van scherpe deals. Houdt daarom Black Week 2026 goed in de gaten! Deze gaat van start op vrijdag 20 november en eindigt op 30 november.

Black Friday deelnemers

Er zijn tegenwoordig echt honderden winkels die meedoen met Black Friday acties. Toch zijn er drie winkels die de kop uitsteken, namelijk MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. Elk jaar weer komen zijn met de meest fantastische acties aan en de beste Black Friday deals. Dus ben jij op zoek naar nieuwe gaming items, een nieuwe smartphone of laptop? Check dan zeker deze drie webshops, want daar is niet de vraag óf je een mooie deal gaat vinden, maar welke van de drie de scherpste deal heeft.