Black Friday AirFryer
Airfryers

Airfryer Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Airfryer

Houd je van het eten van frietjes en frituur je het liefst zoveel mogelijk etenswaren? Dan is de Airfryer een superhandige en gezonde manier waarop jij toch kunt blijven genieten van jouw lievelingsetenswaar. In vergelijking tot de frituurpan bevat friet bijvoorbeeld 80%!! minder vet. Bovendien kun je de Airfryer eenvoudig schoonmaken in bijvoorbeeld de vaatwasser waardoor je je veel minder zorgen hoeft te maken over dat vervelende klusje van het schoonmaken van de frituurpan. Tijdens Black Friday 2024 kun je de Airfryer bij verschillende shops goedkoper shoppen dan ooit.

Bakken, roosteren, grillen & frituren

Behalve frituren, heeft de Airfryer nog veel meer interessante opties. Zo kun je ook roosteren, grillen en bakken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Appelcrumble koekjestaart, kalfsvlees of loempia’s. In de Airfryer kun je voor de taart bijvoorbeeld een springvorm kwijt van 19 cm (in de Viva van Philips) of van 21 cm (Airfryer Avance), dit betekent dus dat je behalve friet ook desserts kunt maken. Daarnaast kun je verschillende smaken door elkaar heen bakken. Je bakt namelijk met lucht waardoor er niks invloed heeft op de smaak. Gril je vlees dus met de bijbehorende groenten en alles staat tegelijkertijd op tafel. Ben je wel enthousiast en wil je wel zo’n gezonde Airfryer in huis? Je hebt groot gelijk! Op 26 november tijdens Black Friday kun je de Airfryers van veel merken goedkoper krijgen dan ooit. Bereid je dus goed voor op het kerstdiner want met de Airfryer zal alles een stuk sneller gaan.

Unieke eetbelevingen

Ben je wel in voor zo’n snelle, maar gezonde maaltijd? Kijk dan in de periode van Black Friday eens rond bij Blokker of Philips. Daar vind je onder andere de Airfryer Avance of de Turbotronic Multifunctional Airfryer. Laat je adviseren en schaf jouw perfecte exemplaar aan zodat jij voordat gezonde en unieke eetbelevingen mee maakt.”