Black Friday Baby
Black Friday Baby

Baby Black Friday 2024

Negen maanden lang kunnen jullie er samen naar uitkijken. Negen maanden vol spanning en nieuwsgierigheid. En dan staat het wondertje eindelijk op deze mooie wereld. Of misschien zijn jullie die spannende fase van wachten en fantaseren van het kleine wonder al voorbij en genieten jullie van de gezellige gezinsuitbreiding! Waar jullie ook staan in dit mooie proces, het aanschaffen van babyspullen is in elke fase aan de orde. En hoewel je met liefde deze spullen koopt voor je kindje, blijft het een dure bedoeling. Daarom vertellen wij je graag dat je tijdens Black Friday 2024 verschillende baby spullen koopt met een heerlijke korting! Check daarom hier de beste Black Friday baby deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Baby deals

Zeker wanneer jullie in verwachting zijn van een eerste kindje mag er een hele boel in huis gehaald worden. Denk hierbij aan babykleding, verzorgingsproducten en meubels voor in de nieuwe babykamer. Maar ook natuurlijk een box, autostoel, babyfoon, luiers, flessen, traphekje, kinderstoel en kinderwagen. Het is een hele checklist met verschillende producten met vaak een aanwezig prijskaartje. Daarom raden wij je aan om te wachten tot Black Friday, mits dit uitkomt met de uitgerekende geboortedatum natuurlijk.

Black Friday baby winkels

Ja en dan natuurlijk de vraag waar je terecht kunt voor goedkope babyspullen tijdens Black Friday. De afgelopen jaren deden verschillende winkels mee aan deze grote kortingsdag, dus daarmee is de kans groot dat je goed gaat slagen! Zorg er daarom voor dat je zeker een kijkje neemt bij Babydump, Babypark en Prénatal. Maar ook bij winkels zoals Bol.com, wehkamp, HEMA en de Bijenkorf kun je terecht voor de nodige spullen. Kortom, de keuze is reuze!

Save the date!

Zorg ervoor dat je vrijdag 29 november 2024 als belangrijke datum in je agenda zet, want deze dag wil je niet missen! Maar wij begrijpen dat dit momenteel niet een van je grootste prioriteiten is en dat de term ‘babybrain’ niet altijd een grapje is. Daarom helpen wij je graag met het op de hoogte blijven van de beste Black Friday baby deals. Dit kunnen wij doen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vervolgens ontvang jij rondom Black Friday een mail met de belangrijkste nieuwtjes en de beste Black Friday deals op een rijtje. Meld je dus snel hier aan!