Black Friday iMac
imac

iMac Black Friday 2024

De iMac schermen van Apple zijn indrukwekkend. Het unieke uiterlijk, de snelheid en de enorme opslag maken de Apple iMac tot een veel verkocht product. Helaas is het voor velen onbetaalbaar. Gelukkig maakt Black Friday Nederland daar een eind aan. Tijdens Black Friday zijn de iMac producten en nog vele andere Apple artikelen in de aanbieding. Dit betekent dat jij goedkoper dan nooit tevoren een iMac kunt aanschaffen!

Heb je weleens van Black Friday gehoord? Dit is dé kortingsdag waarop honderden winkeliers weer klaarstaan om hun kortingsdeal te presenteren aan het publiek. Iedereen wil als eerst zijn en dit is natuurlijk een groot voordeel voor de consument. De Black Friday deals komen daardoor steeds eerder en zijn nog goedkoper dan ze al waren. Ook Apple doet mee aan Black Friday.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iMac

De iMac is een razendsnelle computer die je moet hebben als Apple fan. De iMac is beschikbaar in de iMac Pro variant, de iMac 21″ of 27″ en de iMac met een eigen M1-soc. Een ander voordeel van de iMac zijn de unieke visuals die het elke keer weer bijzonder maken om naar het beeldscherm te kijken. Het beeld komt tot leven op een iMac. Houd de deals van Black Friday 2024 in de gaten en jij hebt straks ook zo’n mooie iMac in huis. De verwachtingen zijn hoog. Afgelopen jaar ontving je bijvoorbeeld 19% korting op de Apple iMac 27 inch Retina bij Amac!

iMac 2022 Black Friday

De iMac met eigen M1-soc is uitgebracht. Deze computer heeft een nieuw ontwerp met een kleurrijke behuizing. Door de M1-soc is de iMac een stuk dunner en daardoor is hij nóg draagbaarder. Daarnaast is ook het volume 50% minder dan haar voorgangers en heeft de computer een maximale helderheid. Ook deze iMac wordt tijdens Black Friday voor een leuke prijs aangeboden!

Jij hoeft geen enkele deal te missen

Wil jij graag op de hoogte zijn van de laatste elektronica deals? Je kunt je dan heel eenvoudig abonneren op de Deal Alerts. Met deze Deal Alerts krijg je vóór en tijdens Black Friday updates over de laatste Apple deals.