Black Friday iPhone 11
iphone 11

iPhone 11 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone 11

In de tweede week van september 2020 presenteerde Apple de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Vergelijkbaar met de iPhone XS en XS Max maar toch nét een beetje anders, waardoor het weer een uniek exemplaar is. Als echte Apple-fanaat kun je natuurlijk niet ontkomen aan deze release en wacht je misschien wel met smart op het moment waarop de eerste kortingen losbarsten op deze nieuwe smartphones. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, Black Friday 2024 is namelijk ruim van tevoren bekend bij Apple en dus gaan ze je vast verbazen met te gekke deals.

Black Friday vindt dit jaar plaats op 29 november en is eigenlijk dé perfecte dag om jouw toestel te vervangen voor het mooie exemplaar. Dit is namelijk dé dag waarop Apple tientallen kortingen aanbiedt. Je kunt dus het model op 29 november al met een hoge korting aanschaffen. Gaaf toch?! Hierbij is het wel belangrijk dat je de scherpe deals goed in de gaten houdt. Bij deze deals geldt op = op en we kunnen je verzekeren dat deze deals heel snel gaan. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of neem alvast een kijkje bij winkels die deze iPhone mogelijk kunnen gaan verkopen: Coolblue, MediaMarkt of Bol.com.

iPhone 11 Pro Black Friday

De Iphone 11 Pro is één van de meest krachtige en geavanceerde smartphones. De Pro is een van de broertjes van de iPhone 11. Het verschil tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro zijn o.a. het vernieuwde camerasysteem en de langere batterijduur. De camera is van nóg betere kwaliteit. Daarnaast is het scherm van de Pro iets kleiner dan de Pro Max, waardoor hij functioneler is voor onderweg. Wanneer je graag deze vernieuwingen wilt, maar geen supergroot scherm in de handen wilt hebben, dan is de iPhone 11 Pro echt iets voor jou! Je kunt deze telefoon als los toestel of samen met een abonnement aanschaffen.

iPhone 11 Pro Max Black Friday

De Iphone 11 Max is de opvolger van de iPhone XS Max. De accuduur, prestaties en de camera zijn van absolute topkwaliteit. De camera is voornamelijk indrukwekkend vanwege de nachtmodus. De Pro Max is een stuk duurder dan de iPhone 11 Pro en daarom is de vraag hoeveel Pro functies jij nodig hebt om de hogere prijs te rechtvaardigen!