Black Friday AirPods 2
AirPods 2

AirPods 2 Black Friday 2020

Ben je een fan van Apple en van muziek? Dan zal het ons niet verbazen als je de AirPods al in huis hebt. Met deze draadloze dopjes kun je op elk gewenst moment jouw favoriete muziek doen laten verschijnen zonder dat je last hebt van ingewikkelde draden die de oordoppen aan elkaar doen verbinden. Je laadt de dopjes op in je oplaadcase en je bent klaar voor de volgende dag!

Black Friday 2020 is dé perfecte dag om jouw Apple collectie uit te breiden. Op 27 november 2020 vind je namelijk weer honderden elektronica items in de aanbieding waaronder de . Nieuw aan de AirPods 2 is dat ze voorzien zijn van draagdetectie. Dit betekent dat de muziek direct stopt zodra je één AirPod uit je oor haalt. Super handig! Daardoor hoef je niet gelijk het filmpje of het liedje opnieuw aan te zetten. Daarnaast heb je bij de AirPod 2 keuze uit twee soorten cases. De eerste is een gewone oplaadcase en de andere is een case die speciaal geschikt is voor het draadloos opladen.

Lees verder

Black Friday AirPods 2

Er zit een nieuwe H1-chip in de AirPods. Deze chip is speciaal voor koptelefoons en zorgt ervoor dat er verbinding gemaakt kan worden met jouw apparaat. Bijvoorbeeld het wisselen tussen apparaten gaat met deze chip een stuk sneller. Hierdoor kun je eenvoudig met je AirPods schakelen tussen bijvoorbeeld je iPhone, iPad, Mac en Apple Watch. Naast deze nieuwe techniek zorgt de H1 chip ook voor een verbeterde batterijduur wanneer je aan het bellen bent. Je kunt met deze versie 3 uur praten met je AirPods voordat ze weer opgeladen moeten worden. Tot slot hadden we het net over de draadloze oplaadcase. Deze zorgt er natuurlijk voor dat je super eenvoudig kunt opladen. Wanneer je de eerste AirPods al in huis hebt, kun je er ook voor kiezen om alleen een nieuwe case te kopen. Op deze manier profiteer je namelijk ook van een gedeelte van de voordelen.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief en social media!

Zie jij de voordelen van de AirPods ook wel in? Wij wel in ieder geval! Wil jij dit product wel aanschaffen? Houd dan ons dealoverzicht goed in de gaten! Wij verwachten namelijk dat er heel wat AirPod deals gaan zijn op deze vrijdag na Thanksgiving. Maar let op, want AirPods zijn zeer geliefd, dus op = op. Abonneer je op onze nieuwsbrief om zeker te zijn dat jij als eerste de deals in jouw mailbox ontvangt. En dan is het een kwestie van snel bestellen!