Black Friday Mac Pro
mac pro

Mac Pro Black Friday 2020

De Mac Pro zegt je nu misschien nog niet zoveel, maar dit is dé nieuwe desktop van Apple. In alle opzichten beschikt dit product over de maximale prestaties, maximale uitbreidingsopties en maximale configuratiemogelijkheden. Het is dé desktop voor professionals die een kwalitatief goed product nodig hebben die optimaal ingezet kan worden tijdens werk. Dit najaar komt deze nieuwe Mac Pro uit. Precies voor Black Friday. We verwachten dus dat Apple met een gave deal voor de dag komt.

Lees verder

Black Friday Mac Pro: nieuwe functionaliteiten

Bij de nieuwe Mac Pro is er meer rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Er is een gatenpatroon ontworpen waardoor de luchtcirculatie van de Mac Pro is verbeterd. Daarnaast heeft deze computer nu meer een traditionele vorm van een pc-kast. Maar je hebt 360 graden toegang tot alle componenten waardoor het super eenvoudig is om overal bij te kunnen. Daarnaast heb je handgrepen waardoor je de pc goed en makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast heeft de Mac Pro een draaimechanisme en weegt het slechts 18 kilo.

Klaar voor uitbreidingen

Hoewel dit Apple product nog niet is gelanceerd, is er nu al nagedacht over ruimte om te upgraden. Je hebt in totaal acht PCI Express- uitbreidingssloten. Daarnaast beschikt de Mac Pro over twee extra Thunderbolt 3-poorten. Tot slot heeft de Mac Pro veel opslag. Normaal gesproken is de opslag 256GB maar dit kun je upgraden tot 1TB, 2 TB of 4TB. Genoeg uitbreidingsmogelijkheden dus!

Mac Pro als Black Friday deal

Dat de Mac Pro met Black Friday 2020 in de lucht gaat, is natuurlijk niet zomaar (denken wij). Apple kan dit zien als perfecte Black Friday deal en komt misschien nog met een te gekke korting. Ben jij nou enthousiast geworden en heb je zo’n pc wel nodig voor je werk of privé? Dan is het slim om de Mac Pro Black Friday deals in de gaten te houden. Dit kun je bijvoorbeeld doen via de nieuwsbrief of door regelmatig deze pagina te checken. Wanneer de deals bekend zijn, zullen we deze zeker hierop laten zien!