Black Friday Sport
Sport Black Friday Productfoto

Sport Black Friday 2024

Black Friday en sport; dat klinkt als de perfecte combinatie! Black Friday vindt plaats op de vierde vrijdag in november, net voor de kerstdagen en het nieuwe jaar dus. Even wat sportkleding en accessoires inslaan voor het nieuwe jaar dus, dan kun je weer aan de slag! Lekker sporten met nieuwe kleding, zonder dat je er veel voor hoeft te betalen, geweldig toch?!

Op deze pagina worden alle Black Friday Sport deals en winkels gepresenteerd. Tijdens Black Friday 2024 verwachten we weer goede aanbiedingen van o.a. adidas, NIKE, Reebok en Puma.

 

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sport

Black Friday is dé dag waarop winkeliers alles uit de kast halen om de perfecte aanbieding te bedenken die consumenten naar de winkel lokt. Dit kortingsfestijn komt oorspronkelijk uit Amerika. Hier zijn de werknemers altijd vrij op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Hierdoor is het altijd druk op de wegen want iedereen heeft vrij. De dag na deze Amerikaanse traditie werd gezien als koopjesdag omdat het erg druk is in de stad. Hoewel deze vierde vrijdag in november voor Nederlanders gewoon een werkdag is, bederft dat de pret van Black Friday niet. Nederland zegt geen nee tegen koopjes en heeft deze traditie daarom gewoon overgenomen. Zodoende wordt ook dit jaar weer Black Friday gevierd op vrijdag 26 november.

Sporten in de allerleukste outfit – Beste Black Friday deals

Ben je een sporter? Ga je ’s ochtends vaak al vroeg uit de veren om lekker te sporten? Een rondje hardlopen, zwemmen, fitness, voetballen et cetera? Niks is jou te veel gevraagd. Dan zul je vast wel regelmatig een nieuwe sport-outfit nodig hebben? Bij winkels als JD Sports, Aktiesport, Futurumshop, Perry Sport of Body & Fit kun je dé perfecte sport-look vinden tijdens Black Friday en ook nog eens erg goedkoop! Wil je zeker weten dat jij jouw favoriete sport deal niet mist? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. De nieuwsbrief stuurt in de periode van Black Friday 2024 updates met de laatste en beste deals.