Black Friday Sonos SUB
Sonos Sub

Sonos SUB Black Friday 2021

Met draadloze speakers van Sonos stream je jouw favoriete muziek vanaf elke bron naar elke kamer in je huis. En dit zonder geluidskwaliteit te verliezen! Het Sonos hifi-systeem bedien je gemakkelijk middels de Sonos app op via de Google spraakassistent. Tijdens Black Friday 2021 koop je de Sonos SUB, Sonos One, Sonos Play 1 en nog vele andere Sonos producten met hoge kortingen! Check hieronder de beste Sonos SUB deals.

Lees verder

Sonos SUB Black Friday

De SUB bestaat dan wel al een tijdje, maar het blijft een pareltje op het gebied van de subwoofers. Met deze subwoofer heb jij een dieper en dynamischer geluid. Zo kun jij genieten van jouw favoriete muziek of kun jij favoriete serie extra intens bekijken. En tijdens Black Friday kun jij deze fantastische speaker ook nog eens met extra kortingen aanschaffen! Ideaal dus!

Voorspellingen voor Sonos SUB Black Friday 2021

Veel winkels stunten ieder jaar tijdens Black Friday met veel verschillende speakers. We verwachten daarom voor Black Friday 2021 dat er ook zeker een aantal populaire winkels gaan stunten met deze toffe subwoofer. De verwachtingen voor shops als MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en Expert zijn dan ook erg hoog. We raden dan ook van harte aan deze winkels tijdens Black Friday regelmatig te checken!

Sonos SUB Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Sonos deals van voorgaande edities:

– 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
– 18% korting op de Sonos Beam bij Coolblue;
– 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
– 22% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.com.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al klaar bent voor de stap naar een betere luisterervaring. Dan kun je huidige aanbiedingen al bekijken in ons winkel– en dealoverzicht. Misschien staat een andere Sonos speaker je ook wel heel erg aan! Bekijk verschillende speakers & audio deals en dan kun je met een gerust hart beslissen!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.