Black Friday Sonos Move
Sonos Move

Sonos Move Black Friday 2024

De Sonos Move is de draadloze speaker die speciaal ontwikkeld is om zowel in huis als buitenshuis te gebruiken. Vanwege de ingebouwde accu verplaats je hem eenvoudig naar een andere ruimte en het stoeien met bedrading is hiermee verleden tijd. Deze box is eenvoudig te verbinden aan de bestaande Sonos boxen dus is ideaal als uitbreiding op je bestaande set. Bekijk deze pagina om te zien wat de beste Sonos Move aanbieding is van dit moment!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sonos Move

Kun je helemaal ontspannen van een lekker muziekje op de achtergrond terwijl je jouw favoriete boek aan het lezen bent, een spelletje speelt of even bijkomt van een drukke dag? Dan is de Sonos Move een elektronica product waar jij wel raad mee weet. Deze duurzame smart speaker neem je overal mee naartoe en bedien je eenvoudig met je stem, de Sonos-app of met de AirPlay 2 stream. Zo luister je onderweg of gewoon thuis altijd naar jouw lievelingsmuziek. Op 29 november 2024 zijn de audio-producten van Sonos weer in de uitverkoop met Black Friday. Wees klaar voor een muzikale winter met de Sonos Move!

Weer- en schokbestendig

De Sonos Move is een speaker voor buiten én binnen. Je neemt ‘m dus overal mee naartoe. Weer of geen weer, de Sonos Move blijft overeind. Het apparaat is namelijk ook weer- en schokbestendig. Het geluid dat je uit dit audio Sonos-product ontvangt, is uitgerust met een diepe bass en een automatische Trueplay tuning. Dit zorgt voor een perfecte balans van het geluid. Behalve een muzikale ervaring, is de Sonos Move ook een product die je kunt gebruiken voor jouw dagelijkse routine. Door middel van de Google Assistant kun je namelijk behalve naar muziek, ook naar het nieuws luisteren, antwoord krijgen op vragen en wekkers en alarmsignalen instellen. Je hebt dus geen telefoon meer nodig die je wakker maakt. ’s Ochtends vroeg knalt jouw alarm door de Sonos Move en je springt uit je bed, klaar voor een nieuwe dag.

Sonos Move tijdens Black Friday

De Sonos Move kun je verkrijgen bij verschillende shops tijdens Black Friday 2024. De aanbiedingen worden natuurlijk pas duidelijk in de aanloop naar Black Friday, maar de Sonos Move is nu in ieder geval al verkrijgbaar bij webshops als MediaMarkt en fonQ en nog veel meer. Houd het dealoverzicht goed in de gaten voor de laatste informatie.

Wil je nu al alle Sonos deals op één rijtje zien? Check dan gauw de Sonos aanbiedingen pagina!