Black Friday Sonos Play 5
Black Friday Sonos Play 5

Sonos Play 5 Black Friday 2024

Iedereen weet dat het luisteren van muziek via je smartphone of laptop niet het beste geluid geeft. Maar gelukkig zijn er daarom externe speakers ontwikkelt, waardoor jij je lievelingsmuziek zo hard kan afspelen als je wilt. Zeker met de Sonos speakers! Dit merk heeft een collectie met speakers in alle soorten en maten. In deze collectie vind je o.a. de Sonos Play 5. Lees verder snel verder voor mooie aanbiedingen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Sonos Play 5 Black Friday

De Sonos Play 5 is een stijlvolle wifi-speaker. Aan de hand van een Trueplay-software past de speaker het geluid aan op de ruimte waarin de speaker wordt gebruikt, hoe gaaf is dat! Het geluid van de Play 5 is hartstikke helder met een stevige bas. Ideaal dus voor het geven van een feestje of om lekker de muziek op het hoogste volume te zetten tijdens de wekelijkse schoonmaak. Voor leuke aanbiedingen moet je de Sonos Play 5 Black Friday in de gaten houden!

Voorspellingen voor Sonos Play 5 Black Friday 2024

De Sonos speakers zijn populaire producten tijdens de feestdag Black Friday. We verwachten dan ook voor Black Friday 2024 toffe Sonos aanbiedingen, net zoals vorige edities. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld bij 50five hoge kortingen op dit fantastische merk! De Sonos Play is vorig jaar nog niet in aanmerking gekomen voor de Black Friday deals, omdat deze nieuwste speaker in 2020 uitgebracht is. Maar we hopen dat daar dit jaar verandering in komt!

Sonos Play 5 Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Sonos speaker aanbiedingen van vorige edities:
– 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
– 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
– 18% korting op de Sonos Beam bij Coolblue;
– En nog veel meer natuurlijk!

Sonos Play 5 Gen 2

Er is een nieuwe versie van de Sonos Play uitgebracht, namelijk de Sonos Play 5 Gen 2. Deze nieuwe speaker heeft een nieuwe look, waaronder nieuwe details en een afwerking in kleur. Ook heeft deze luidspreker een groter geheugen en verwerkingsvermogen dan haar voorganger wat zorgt voor nog betere prestaties.

Sonos Play Five

De opvolger van de Sonos Play 5 wordt de Sonos Five. Dit model is technisch verbeterd, er zit namelijk meer geheugen in en de processor is sneller. De geluidservaring blijft daarbij wel gelijk. Ook heeft de speaker een nieuw uiterlijk, waarbij de luidspreker nog aantrekkelijker wordt.

 Sonos producten

De Sonos Play 5 is momenteel in drie generaties uitgebracht, namelijk de Sonos Play 5 Gen 1, de Sonos Play 5 Gen 2 en de Sonos Play Five. Deze speakers zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit, ligt er maar net aan wat beter bij je interieur past! Andere populaire Sonos speakers zijn: de Sonos One, de Sonos One SL en de Sonos Beam.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al wilt switchen van het oppervlakkige geluid van je telefoon naar het volle geluid van de Sonos speakers, neem dan een kijkje in ons winkel– en dealoverzicht voor de huidige Sonos aanbiedingen! En sla nu misschien al je slag!