Sonos Five Black Friday
Sonos Five Black Friday

Sonos Five Black Friday 2024

De Sonos Five voorziet een grote kamer in een handomdraai met een geweldig vol geluid. Door de zes ingebouwde speakers is het net alsof je je in een home-cinema of kleine discotheek begeeft. De Sonos Five is al een tijdje op de markt en daarom denken wij dat de Sonos Five Black Friday aanbiedingen spectaculair gaan worden.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sonos Five

De Sonos Five kan tot in de puntjes worden afgesteld op de ruimte waar de speaker in staat. Dit betekent dat jij een perfect geluid creëert voor jouw mooiste film of jouw favoriete liedje. Deze fantastische speaker maakt gebruik van de 5-series BLE, waardoor je nog een snellere set-up hebt. En daarnaast heeft de speaker NFC, waardoor de installatie nog soepeler verloopt. Wij horen dus alleen maar voordelen, dus waarom geen kijkje nemen naar de Black Friday deals? 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Sonos Five

Sonos heeft ontzettend veel speakers die tijdens Black Friday vaak in de aanbiedingen worden gegooid. We verwachten voor de Sonos Five dat de kortingen ook hoog gaan oplopen. Tijdens voorgaande Black Friday edities waren er ook enorm mooie aanbiedingen voor andere mooie Sonos speakers. Zo ontving je bijvoorbeeld op de Sonos One 22% korting bij Coolblue. De verwachtingen voor Black Friday 2024 zijn daarom ook rooskleurig. Wij kunnen niet wachten!

Sonos Five Black Friday deals van eerdere edities

We bekijken wat Sonos speaker aanbiedingen van voorgaande edities:
– 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
– 18% korting op de Sonos Beam bij Coolblue;
– 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
– 22% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.com.

Sonos Play 5

Het is misschien verwarrend, maar de Sonos Five en de Sonos Play 5 zijn verschillende speakers. Beide speakers zijn topproducten, maar er bestaan wel een aantal verschillen. Het geluid van de Five is namelijk beter, daarnaast heeft deze speaker een groter geheugen en meer verwerkingsvermogen. Dit betekent dat de Five betere prestaties behaalt en is de luidspreker beter gerust op toekomstige updates! Dus de Five is zeker een aanrader!

Huidige deals en acties

Voor de huidige Sonos speakers deals kun je het winkel en dealoverzicht alvast checken of de Sonos aanbiedingen pagina. Misschien heb je nu al geluk en scoor je een nieuwe luidspreker met mooie kortingen!