Black Friday Sonos Beam
Black Friday Sonos Beam

Sonos Beam Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Sonos Beam Black Friday

De Sonos Beam komt in een compact formaat, maar blaast je daarentegen volledig omver. Niet alleen het geluid is indrukwekkend, maar ook de functies zoals stembediening, spraakverbetering en nachtmodus zijn de moeite waard. De Sonos Beam is dus een smart speaker die groter klinkt dat hij eruit ziet. En tijdens Black Friday kun jij deze soundbar scoren voor een scherpe prijs!

Voorspellingen voor Sonos Beam Black Friday 2024

Vorig jaar ontving je maar liefst 22% korting op de Sonos Beam bij Bol.com. Dit is niet niks en daarom hopen wij ook tijdens Black Friday 2024 weer te kunnen genieten van een super Sonos Beam aanbieding!

Sonos Beam Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens vorige Black Friday edities waren o.a. de volgende aanbiedingen actief:
– 15% korting op de Sonos Beam Zwart of Wit bij Expert;
– 18% korting op de Sonos Beam Zwart bij Coolblue;
– 22% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.com.

Sonos Beam aanbieding

Buiten Black Friday is de Sonos soundbar ook regelmatig in de aanbieding. Winkels die daarvoor goed zijn om in de gaten te houden zijn o.a. Coolblue. Bol.com en MediaMarkt. Daarnaast zijn er ook vaak Sonos kortingscodes actief, deze zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht.

Sonos Beam producten

Naast de Sonos Beam heeft Sonos nog twee andere populaire soundbars voor je televisie. Zo heb je ook nog de keuze uit de bevestigbare Sonos Playbar en de premium Smart Sonos Arc soundbar. Beide komen ook erg goed uit de test. Daarnaast zijn alle soundbars te verkrijgen in de kleuren zwart en wit.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al de perfecte kijkervaring wilt hebben voor je favoriete serie, kun je de huidige Sonos aanbiedingen bekijken in ons winkel- en dealoverzicht! Of vind ze alle deals op een rijtje op onze Sonos aanbiedingen pagina!