JBL Charge 4 Black Friday
JBL charge 4

JBL Charge 4 Black Friday 2024

Start ieder feestje goed met het unieke geluid van de JBL Charge 4. Met deze JBL speaker kun je zelfs je telefoon opladen tijdens het muziek luisteren, wait whut?! Daarnaast is het bereik van de speaker ongeveer 10 meter, waardoor iedereen heerlijk kan dansen op de lekkerste deuntjes! Verlang je ook naar zo’n waanzinnige speaker? Dan zit je hier goed, check snel de deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

JBL Charge 4 Black Friday

Muziek wordt mooier met JBL. Geniet van het fantastische geluid van de JBL Charge 4, waarmee je de hele dag kunt doorfeesten. Deze speaker heeft het beste geluid en een batterij die net zo lang doorgaat als jij! Met de JBL Charge 4 heb je draadloze Bluetooth Streaming en zelfs 20 uur afspeeltijd. Daarbij is de speaker waterbestendig. Met de JBL Charge 4 Black Friday deals ontvang je leuke kortingen op de beste audio!

Voorspellingen voor JBL Charge 4 Black Friday 2024

JBL producten zijn erg populair, zowel qua vraag als aanbod! Zo ontving je vorig jaar bij JBL zelf tot wel 55% korting op JBL producten. Daarom verwachten wij tijdens Black Friday 2024 een soortgelijke waanzinnige aanbieding. Dus wees er snel bij!

JBL Charge 4  deals van eerdere edities

We blikken terug naar de JBL aanbiedingen van vorige edities:

– 44% korting op de JBL Charge 4 bij JBL;

– 44% korting op de JBL Charge 4 Rood  bij Bol.com;

– 39% korting op de Charge 4 Grijs bij Art en Craft;

– Tot 55% korting op JBL producten bij JBL.

JBL Charge 4 aanbieding

Natuurlijk is de JBL Charge 4 niet alleen tijdens hét kortingsspektakel in de aanbieding. JBL heeft ook het gehele jaar door een outlet en organiseert regelmatig een sale. Daarnaast biedt het merk ook vaker een refurbished Charge 4 aan. Ook externe winkels bieden de speaker met regelmaat met korting aan, zoals Bol.com, Coolblue en de MediaMarkt.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al het dak eraf wilt blazen met de nieuwste speakers van JBL, check dan de huidige JBL aanbieding in het winkel– en dealoverzicht.