sonos roam header
Sonos Roam Black Friday Productfoto

Sonos Roam Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sonos Roam

De Sonos Roam is een draagbare, waterdichte smart speaker. Je kunt met deze speaker het grootste geluid ervaren met een kleine, lichtgewicht speaker. Deze Sonos speaker is geschikt voor thuis maar is ook heel handig voor onderweg. Klinkt dit als muziek in je oren? Houd dan de beste Black Friday deals in de gaten voor mooie kortingen op Sonos speakers.

Voorspellingen voor Sonos Roam Black Friday 2024

Wij verwachten dat de Black Friday aanbiedingen dit jaar scherper gaan zijn dan de voorgaande edities. Echter verwachten we dat de kortingen op de Roam nog niet torenhoog gaan zijn. Vooral de prijzen van de voorlopers, zoals de Sonos One & Beam, gaan extra dalen dit jaar. Zo ontving je afgelopen editie bijvoorbeeld al 33% korting op de Sonos Beam bij Bol.com.

Sonos Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday editie waren er de volgende Sonos aanbiedingen actief:

  • 18% korting op de Sonos Beam Zwart bij Coolblue
  • 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
  • 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
  • 33% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.Com;
  • En nog veel leuke Sonos deals!

Sonos producten

Natuurlijk is de Sonos Roam niet de enige kansmaker tijdens Black Friday. Ook producten als de Sonos One SL, de Sonos Playbar, de Sonos Arc, de Sonos Five, de Sonos Move en de Sonos Sub worden tijdens Black Friday zeer waarschijnlijk flink afgeprijsd.

Huidige deals en acties

Naast de Sonos producten zijn er ook heel veel andere goede audio deals terug te vinden in ons overzicht. Zo vind je nu al draadloze speakers deals of andere toffe audio aanbiedingen. Bekijk nu dus al de beste deals in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Of check snel de Sonos aanbiedingen!