Black Friday Sonos Soundbar
Black Friday Sonos Soundbar

Sonos Soundbar Black Friday 2024

Wanneer je thuis een bioscoopervaring wil creëren, heb je absoluut een soundbar nodig. Een soundbar kan een breed geluidsveld produceren, waardoor horror films nog enger worden en misdaadseries nog spannender. Daarnaast kan je ook je muziek op het hardste volume zetten om vervolgens lekker met je vrienden een dansje te wagen. Tijdens de Sonos Soundbar Black Friday aanbiedingen heb jij de meeste kans op de hoogste kortingen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Sonos Soundbar Black Friday

Je kunt je lievelingsfilm tot leven brengen met een Sonos soundbar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Sonos ARC voor het ultieme geluid met Dolby Atmos. Of voor de Sonos Beam wanneer je een compacte soundbar wil met ingebouwde Google Assistant. Een andere mogelijkheid is om de Sonos soundbar te combineren met een Sonos Sub, waardoor jij de scènes nog intenser kunt ervaren. Tijdens Black Friday ontvang je mooie kortingen op de populairste Sonos soundbars.

Voorspellingen voor Sonos Soundbar Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 weer leuke deals op de Sonos soundbars. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld 22% korting op de Sonos Beam bij Bol.com. Een fikse korting waar we allemaal ongetwijfeld blij van werden.

Sonos Soundbar Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar de Sonos aanbiedingen van vorige edities:

  • 18% korting op de Sonos Beam Zwart bij Coolblue;
  • 33% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.Com;
  • 22% korting op de Sonos Beam Wit bij Bol.com;
  • 20% korting op de Sonos One SL bij Expert.

Sonos Beam 

De Sonos Beam is een compacte soundbar, maar heeft toch een indrukwekkend geluid. Ook de functies zoals stembediening, nachtmodus en spraakverbetering zijn bovenmaats. Je kunt de Sonos Beam ook wel omschrijven als een speaker die groter klinkt dan hij eruit ziet. Deze Beam is een Smart soundbar die jouw hele kamer kan vullen met het perfecte geluid voor jouw series en films.

Huidige deals en acties

Wil je nu al je eigen thuisbioscoop ervaren? Of losgaan op de Nederlandse hits? Check dan de huidige Sonos Soundbar aanbiedingen in ons deal– en winkeloverzicht,of op de Sonos aanbiedingen pagina! Check dan ook gelijk andere audio deals!