Black Friday Sonos One
Black Friday Sonos One

Sonos One Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Sonos One Black Friday

De Sonos One is een draadloze speaker van Sonos. Geniet met de smart speaker van een verrassend intens geluid dat de hele kamer vult. De Sonos One is een wifi-speaker waarmee je draadloos muziek kan afspelen vanaf je smartphone of tablet. De Sonos One kan daarnaast verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, waardoor je je Home Sound System nog verder kan uitbreiden. Sonos producten zijn niet altijd even goedkoop, maar daar is Black Friday de uitkomst voor. Houd daarom de Sonos One Black Friday in de gaten voor de leukste aanbiedingen!

Voorspellingen voor Sonos One Black Friday 2024

Tijdens Black Friday 2024 verwachten wij weer toffe deals. Tijdens voorgaande jaren waren er verschillende Sonos One aanbiedingen bij verschillende winkels. Je ontving bijvoorbeeld bij Bol.com wel 26% korting op de Sonos One met spraakbediening. Laten we hopen op soortgelijke acties!

Sonos One Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar Sonos One aanbiedingen van vorige jaren:
– 33% korting op de Sonos One SL Zwart bij MediaMarkt;
– 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
– 20% korting op de Sonos One SL bij Expert;
– 27% korting op de Sonos One bij Bol.com.

Sonos One SL

De SL in Sonos One SL staat voor SpeechLess, wat betekent dat er een ingebouwde microfoon ontbreekt bij deze speaker. Het grootste verschil tussen de Sonos One en de Sonos One SL is dus het missen van de microfooningangen en de microfoonbutton. Wat betreft het design zijn de twee speakers bijna identiek.

Sonos One Gen 2

De Sonos One wordt opgevolgd door de Sonos One Gen 2. De nieuwe Sonos One beschikt over een krachtigere processor en meer geheugen. Dit is erg handig aangezien virtuele assistenten steeds belangrijker worden. Ook heeft de nieuwe speaker een Bluetooth Low Energy, wat inhoudt dat het instellen van je Sonos speaker een stuk sneller en gemakkelijk wordt.

Sonos One producten

Er zijn dus momenteel vier verschillende Sonos One speakers beschikbaar. Ten eerste heb je de Sonos One SL en daarnaast heb je de Sonos One, Sonos Play en Sonos One Gen 2. De verschillende speakers zijn allemaal te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Het is maar net wat er beter staat bij je inrichting!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al het dak eraf wilt dansen, kun je de huidige aanbiedingen bekijken in ons winkel– en dealoverzicht. Of vergelijk alle Sonos deals op de Sonos aanbiedingen pagina!