Black Friday Sonos Arc
Black Friday Sonos Arc

Sonos Arc Black Friday 2024

Okay.. je bent op zoek naar een soundbar van Sonos. Maar Sonos heeft heel veel verschillende soundbars en jij wilt absoluut de allerbeste. Mogen wij je adviseren? Dan raden wij de Sonos Arc aan. Deze premium soundbar is een slimme soundbar met een brede soundstage en een geweldige bass. En wat deze speaker ook aantrekkelijk maakt is wanneer er fikse kortingen op weggegeven worden tijdens de Sonos Arc Black Friday aanbiedingen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sonos Arc

De Sonos Arc is vanaf 2020 pas op de markt en is het eerste product van Sonos dat Dolby Atmos ondersteunt, waardoor je een geweldige bioscoop ervaring creëert. Ideaal voor je wekelijkse filmavondje of voor een romantische date. De producten van Sonos zijn kwalitatief erg goed, maar daardoor helaas niet goedkoop. Gelukkig bestaat er een bepaalde dag waar veel elektronica in de aanbieding komt… Juist, Black Friday! Houd daarom de aanbiedingen tijdens deze feestdag goed in de gaten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Sonos Arc

De speakers van Sonos zijn populaire producten tijdens de Black Friday deals. Daarom verwachten we tijdens Black Friday 2024 mooie aanbiedingen voor de Sonos Arc. Vorig jaar ontving je namelijk o.a. 22% korting op de Sonos Beam bij Bol.com. Dus laten we hopen dat we zulke mooie kortingen ook dit jaar mogen ontvangen!

Sonos Arc deals van eerdere edities

Tijdens vorige Black Friday edities waren de volgende Sonos aanbiedingen actief: 

  • 18% korting op de Sonos Beam Zwart bij Coolblue; 
  • 22% korting op de Sonos One bij Coolblue;
  • 22% korting op de Sonos Beam Zwart bij Bol.com;
  • 20% korting op de Sonos One SL bij Expert

Sonos Arc review

De Sonos Arc wordt door verschillende aanbieders beoordeeld. Deze beoordelingen vallen voornamelijk positief uit. Zo vindt 50five dat de Sonos Arc absoluut het geld waard is door de diepgang van de speaker. Bij Coolblue wordt deze speaker beoordeeld met een 9,5 op 10. Met andere woorden; deze winkels raden de Sonos Arc zeker aan! Dus extra reden om de speaker aan te schaffen tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

Voor de huidige Sonos speakers en soundbars aanbiedingen kun je alvast het winkel– en dealoverzicht checken! Of bekijk ze allemaal op onze Sonos aanbiedingen pagina!