Black Friday Google Home
Productfoto Black Friday Google Home

Google Home Black Friday 2024

Een slimme Google Home speaker voor in huis die je in de ochtend het nieuws vertelt terwijl jij je boterhammetje smeert of die je favoriete nummertje draait wanneer je thuiskomt van je lange werkdag. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Google Home maakt het allemaal voor je mogelijk! Lees hier daarom alles over de beste Google Home Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Google Home

Nog niet zo bekend met Black Friday Nederland? Geen probleem, we leggen het je graag haarfijn uit. Black Friday is een dag welke volledig in het teken staat van waanzinnige kortingen. Het komt van origine uit Amerika en wordt altijd gevierd op de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar zal Black Friday daarom op 29 november zijn. Rondom deze datum gelden er allerlei spectaculaire Black Friday deals. Hoogstwaarschijnlijk ook voor de Google Home! Afgelopen jaar werd door MediaMarkt de Google Home van €149,- voor €99,- (34,5% korting) en de Mini van €59,- voor slechts €29,- (50,5% korting) aangeboden. Dat zijn zeker geen verkeerde aanbiedingen, wel?! En dat terwijl beide producten pas vanaf oktober 2018 op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn!

Verwachting voor Black Friday 2024

Afgelopen jaar werd dus zowel de Google Home als de Google Home mini met een lekkere aanbieding aangeboden. Voor Black Friday 2024 verwachten we zeker soortgelijke aanbiedingen! Blijf daarom goed op de hoogte, want vorig jaar waren ze snel uitverkocht!

Over Google Home

Google Home is een compacte speaker welke jou kan helpen met het beantwoorden van je vragen, maar ook kan dienen als muziekspeaker, jou het nieuws of je planning kan vertellen, iemand uit je contactenlijst kan bellen, je favo serie op Netflix via je Chromecast kan laten afspelen op je tv en nog veel meer voor je kan betekenen! Kortom, een slimme gadget met onwijs veel mogelijkheden. Bovendien kun je volwaardige gesprekken voeren met Google Home, omdat deze vervolgvragen kan stellen na het vragen om een simpele zoekopdracht. Dit allemaal door enkel hardop ‘Hey Google’ te zeggen, gevolgd door je vraag of opdracht. En mocht je even behoeften hebben aan wat privacy, dan klik je op het knopje aan de zijkant waardoor de microfoon wordt uitgeschakeld en Google Home niet meer meeluistert.

Over Google Home Mini

Naast de standaard Google Home is er ook een Google Home Mini beschikbaar. De Mini is – zoals de naam al aangeeft – wat kleiner en heeft het formaat van een donut. Dit type is ideaal wanneer je al een goede speaker hebt om je muziek mee te luisteren, maar wel graag een slim apparaat in huis wilt hebben die je kan helpen met je vragen en opdrachten.

Black Friday verlanglijstje

Denk jij nu; “Hey die Google Home speaker, die moet ik hebben!”, dan hebben wij een belangrijke tip voor je in petto. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van alle Google Home Black Friday deals. Want waarom zelf uren het internet afstruinen naar de beste Black Friday deal als je het ook met één mailtje kunt weten? Oke nog een tip dan; houdt na je aanmelding rond Black Friday je mailbox extra goed in de gaten en wees er snel bij! Afgelopen jaar gingen ze namelijk als warme broodjes over de toonbank, dus je bent gewaarschuwd.