Black Friday Smart Home
Smart Home

Smart Home Black Friday 2024

Een herkenbaar geluid haalt je uit jouw dromen. Het is de wekker die je vervolgens slaapdronken uitzet. Je bent nog niet helemaal uit dromenland. Maar doordat de smart wekker je favoriete Spotify lijst heeft aangezet sta je binnen een paar seconden fris & fruitig naast je bed. Terwijl je jezelf aankleed besef je dat je zin hebt in een lekker bakje koffie. Met een simpele handeling geef je via de app op je smartphone je koffiezetapparaat het seintje om koffie te zetten. Ook vraag je Google Home naar je dagtaken uit je agenda. Vervolgens verplaats je jezelf naar de keuken waar je verwelkomt wordt door een vers kopje Nespresso. Precies wat je nodig had. Wat heerlijk om een Smart Home te hebben…

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Smart Home

Black Friday is een dag vol met extreme kortingen. Zo ook voor slimme apparaten waardoor iedereen kan genieten van een Smart Home. Maar wat houdt die term nu precies in? Letterlijk vertaald gaat het over een slim huis. Een huis die voorzien is van aan elkaar gekoppelde apparaten welke comfort en veiligheid biedt aan de bewoner, maar ook energiezuinig is. Denk hierbij aan apparaten zoals verlichting, de televisie, huishoudelijke apparaten, beveiligingssystemen en audio apparaten die allemaal met elkaar in verbinding staan en gemakkelijk met je smartphone bediend kunnen worden. Een Smart Home wordt daarmee gezien als het huis van de toekomst! Gebruik maken van de Black Friday Smart Home deals is dus goedkoop investeren in je eigen toekomst.

Smart Home producten

Van je televisie een smart tv maken? Dat kan met de Chromecast! Hierdoor wordt het mogelijk om je favoriete Netflix-serie of stiekem vlogs van Youtubers te kijken op je tv-scherm! Super handig! Of toch liever je verlichting aan/uit zetten terwijl je nog eens goed onderuit zakt op de bank? Dan is Philips Hue wat voor jou! Maar dat zijn nog niet alle smart apparaten, denk maar aan Google Home, robotstofzuigers en nog veel meer! Tijdens Black Friday scoor jij Smart Home apparaten voor hilarisch goedkope prijzen!

Mis geen enkele deal!

Wil jij geen enkele Black Friday deal missen, maar heb je het te druk om deze allemaal zelf bij te houden? Geen paniek! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wordt door ons als een van de eerste op de hoogte gebracht van alle Smart Home Black Friday aanbiedingen!