Smart watch

Smartwatch Black Friday 2024

Overal connected en bij zijn, dat is wat we willen. Laat dat nou precies zijn waar je een Smartwatch voor kunt gebruiken! Hiermee mis je namelijk geen enkel telefoontje, appje of andere notificatie en ben je altijd op de hoogte. Daarnaast kun je met een smartwatch ook je gezondheid op peil houden met de hartslagmeter en sportprestaties. Kortom, een fantastische aanschaf die je leven gegarandeerd verbeterd! Lees dus snel verder voor de Black Friday aanbiedingen van deze toffe accessoire!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Smartwatch

Een smartwatch is een superslim en handige wearable. Je verstuurt berichten, ontvangt telefoontjes en ziet in één oogopslag al je sportprestaties. Daarnaast is een smartwatch tijdens Black Friday 2024 een populair item, wees er dus snel bij!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Smartwatch

Naar verwachting zijn de smartwatch kortingen dit jaar minstens net zo hoog als tijdens vorige edities. Zo kon je vorig jaar profiteren van een korting van 31% op een GPS Smartwatch bij Bever. 

Smart Watch Black Friday deals van eerdere edities

Dit waren de Black Friday Smart Watch aanbiedingen van voorgaande edities:

  • Vivoactive 3 Horloge GPS Smartwatch van €229,95 voor €159,- bij Bever, bespaar 31%;
  • Fitbit Smartwatch Versa – Smartwatch – Zwart van €199,- voor €145,- bij Bol.com, bespaar 27,14%;
  • Fitbit Smartwatch Versa Lite, marine/blauw van €159,95 voor €111,- bij Otto, bespaar 30,61%;
  • En nog veel meer!!

Smartwatch dames horloges

Bij speciale smartwatches voor dames kun je denken aan smartwatches met leuke kleuren en opties om je gezondheid goed in kaart te brengen. Tussen de Coolblue smartwatches vind je bijvoorbeeld smartwatch dames aanbiedingen van Garmin of Apple Watch

Galaxy Watch Samsung

Er zijn twee soorten Galaxy Watch Samsung horloges: de Gear Sport en de Gear S3. Het verschil is dat de ene horloge beter geschikt is voor sporters dan de ander. Populaire smartwatches op dit moment zijn de samsung Galaxy Watch Active 2, De Samsung Galaxy Watch Active en de Samsung Galaxy Watch 46mm. 

Black Friday Smartwatch producten

Behalve de Galaxy Watch van Samsung zijn er nog andere merken die een smartwatch in de collectie hebben. Bijvoorbeeld Michael Kors, waarbij je de smartwatch herkent aan de luxe uitstraling. Ook vind je bij Fitbit speciale sport watches. 

Huidige deals en acties

Wil je ook een horloge als verlengstuk van je smartphone? Bekijk dan regelmatig het deal- of winkeloverzicht. Hier worden alle Black Friday smartwatch aanbiedingen gepubliceerd. 

Interesse in een Apple Watch? Check dan de Apple Watch aanbiedingen snel!

Interesse in een Garmin sporthorloge? Check dan de Garmin aanbiedingen snel!