T-Mobile Black Friday 2021

  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25
  • Extra korting op twee bundels:
    • 8GB = € 15 p/mnd > €60 korting obv 24 maanden
    • 15GB = € 17,50 p/mnd > € 72 korting obv 24 maanden
  • Extra korting op de  Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21, OPPO Reno6 Pro en Xiaomi 11T Pro

De voordelen van shoppen bij T-Mobile

Best geteste netwerk
Combivoordeel
T-Mobile Wifi-service
24/7 chatservice

Black Friday T-Mobile

Ben jij al bekend met Black Friday? Deze zwarte vrijdag is dé grootste koopjesdag van het jaar en valt in 2021 op vrijdag 26 november. Dit feest komt uit Amerika, waar de Amerikanen op de vrijdag na Thanksgiving klaar staan om op koopjesjacht te gaan. Van fashion en elektronica tot reisproducten; op alles vind je korting tijdens Black Friday 2021. Daarbij mogen de artikelen van T-Mobile natuurlijk niet ontbreken. Het afgelopen jaar gaf T-Mobile speciale Black Friday acties zoals extraatjes bij het afsluiten van een abonnement, denk bijvoorbeeld aan een gratis koptelefoon of speaker. Daarnaast waren er ook nog tijdelijke afprijzingen! Dus houdt de Black Friday deals van deze provider goed in de gaten en wie weet scoor jij een Black Friday telefoon abonnement! Afgelopen jaar ontving je bij T-Mobile een gratis Bluetooth speaker of Sony headphones t.w.v. € 149,-. Daarnaast betaalde je geen aansluitkosten. 

Over T-Mobile

T-Mobile is een provider welke bij velen bekend is. Je kunt er goed(kope) telefoon abonnementen scoren en mooie smartphone deals aan de haak slaan. Daarnaast kun je bij deze provider ook terecht voor een internet, vast bellen en TV verbinding bij jouw thuis voor een vast bedrag. Dit doen ze allemaal vanuit hun missie om voor iedereen mogelijk te maken in verbinding te kunnen staan met de rest van de wereld. Dit zodat niemand tekort komt en net zoals T-Mobile kan geloven in de kracht van technologie. Kortom, T-Mobile is een geweldige provider met een onwijs mooi aanbod.

Mis geen enkele deal!

Black Friday is intens. Intens in de zin van hoge kortingen, maar ook in de zin van enorm veel aanbiedingen van heel veel winkels. Hierdoor kan het feestje wel eens onoverzichtelijk worden. Maar geen zorgen! Wij van Black Friday Nederland hebben daar de perfecte oplossing voor, namelijk de enige echte Black Friday nieuwsbrief! Dus schrijf je in voor deze mailing en ontvang in november een reminder én een overzicht van de beste Black Friday deals. Wat wil je nog meer?!

Relevante productcategorieën

Smartphones - Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's