Black Friday Merkkleding
Merkkleding

Merkkleding Black Friday 2024

Calvin Klein, Armani, Dr. Martens, adidas, Daily Paper, BALR., Nike, GUESS… Word jij helemaal warm van binnen wanneer je deze merknamen voorbij ziet komen? En krijg je spontaan de neiging om de collectie van je favoriete merken te bewonderen en vervolgens de pareltjes ervan te bestellen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Tijdens Black Friday zijn er namelijk enorm veel lekkere kortingen op merkkleding. Dus zorg ervoor dat jij deze niet zomaar aan je voorbij laat gaan!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Merkkleding

Zoals je waarschijnlijk al weet draait Black Friday geheel om de beste kortingen en deals. Het fenomeen komt uit Amerika, waar het al jaren lang populair is. En sinds een aantal jaar is het ook in Nederland groot aan het worden. Helemaal mooi natuurlijk, want dat betekend dat wij kaaskoppen ook mogen genieten van flinke Black Friday aanbiedingen voor bijvoorbeeld merkkleding. Wat de exacte Black Friday kortingen op merkkleding voor dit jaar gaan zijn, gaat rond de maand november bekend worden.

Verwachtingen Black Friday 2024

Om toch alvast een goed beeld te krijgen, kunnen we kijken naar de Black Friday deals van afgelopen jaar. Zo had zowel Calvin Klein als Tommy Hilfiger 30% korting op de hele collectie en gaf BALR. 25% korting weg op bijna zijn hele collectie. Dat zijn nog eens mooie kortingspercentages waar je enthousiast van word, niet waar? Er waren natuurlijk veel meer merken die de consument heeft verwend met lekkere aanbiedingen. Zoek daarom je favoriete merken op in ons winkeloverzicht en ontdek welke Black Friday actie zij afgelopen jaar hadden. Dan weet je wat je kunt verwachten op vrijdag 26 november; Black Friday 2024.

Hier ga je je korting scoren

Je kunt natuurlijk van de Black Friday kortingen genieten op de webshop van het merk zelf. Maar vergeet niet dat warenhuizen zoals de Bijenkorf en Lounge-by-Zalando ook verschillende kleding (en schoenen!) van merken hebben afgeprijsd tijdens Black Friday. Of voor de offline shopper bijvoorbeeld bij Roermond Outlet of Bataviastad Fashion Outlet. Zorg er daarom voor dat je meerdere webshops en winkels in de gaten houd!

Alle Black Friday merkkleding deals op een rijtje

Er zijn zoveel toffe merken en winkels die de moeite waard zijn om in de snoezen te houden, dat het een onoverzichtelijke situatie kan zijn. Black Friday Nederland heeft daar een oplossing voor, namelijk een nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief zetten wij de beste Black Friday deals op een rijtje per categorie. Op die manier ben jij er zeker van dat je geen enkele deal mist. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief! En geniet in november van onwijs veel kortingen!