Black Friday Call of Duty
Call of Duty

Call of Duty Black Friday 2021

Call of Duty Modern Warfare gaat absoluut de populairste oorlogsgame van 2021 worden! Vanaf 25 oktober 2019 scoor je Modern Warfare online en in de winkels! In deze game kruip je in de huid van Special Forces politie agenten en duik je multiplayer modes in om epische killstreaks te maken! Deze game is de opvolger van Call of Duty: Black Ops 4 het grote zombiespel. Ook Call of Duty Modern Warfare is weer beschikbaar voor de PS4, Xbox One en de PC; Wil jij dit Multiplayer gevechten aangaan met je game vrienden en dat ook nog eens in een nieuwe online arena? Scoor je game met hoge korting tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Call of Duty

Wat doe jij het liefste als je even helemaal niets te doen hebt? Chillen op de bank met een goede Netflix-serie of film, of jouw favoriete game spelen op de Playstation 4 of Xbox? Vaak voor veel vrouwen dat eerste, terwijl het voor veel mannen toch echt gamen is. Het is toch gaaf om je eigen wereld te creëeren, de superheld of de slechterik te spelen en een conflict op te lossen? Call of Duty is één van de meest bekende first-person shooter games waarbij je je bevindt in een oorlogswereld en conflicten moet oplossen. Inmiddels zijn er al tientallen varianten van Call of Duty waar je elke keer weer nieuwe features en uitdagingen kunt vinden. Tijdens Black Friday 2021 vind je nu verschillende varianten van deze game in de uitverkoop. Be prepared and solve the conflict!

Call of Duty: Cold War

Bij de COD Cold War game word je meegenomen in een verhaal in de Koude Oorlog. Je bent actief als een geheim agent en je achtervolgt een mysterieuze spion uit de Sovjet-Unie. Je vecht op vele locaties over de hele wereld. Ook deze game is beschikbaar voor o.a. de PS5, Xbox Series X en de Ps4. Je kunt zelfs cross-generation spelen, wat betekent dat je zelfs samen met je vrienden kunt spelen wanneer zijn een andere console hebben. 

Call of Duty: Modern Warfare

Eén van de varianten van deze actie-game is de Call of Duty: Modern Warfare. In deze variant ben je als hoofdpersoon een Russische ultranationalist die wordt gesteund door een groep Russische zakenlieden en andere mensen uit het leger. Met deze mensen is de hoofdpersoon in staat om een burgeroorlog te beginnen. In de games van Call of Duty kun je een rang omhoog gaan door XP (experience points) te verdienen. Dit doe je door tegenstanders te verslaan, bommen te ontmaskeren en door nog veel meer dingen. Wanneer je van first-person shooter games houdt en bekend bent met de Call of Duty games is de Modern Warfare echt een aanrader. Je wordt in het verhaal gezogen en voordat je het weet ben je de hele dag bezig om de conflicten op te lossen.

Moderne wapens en technologie

Het unieke aan Call of Duty is hoe ver het uitgedacht is. Behalve dat het natuurlijk een game is, leer je er ook nog veel van. Veel verhalen spelen zich af in de Tweede Wereldoorlog en leren je over de gevechten. Verder speelt de Modern Warfare zich af in het Midden-Oosten, de Kaukasus en Rusland. Wanneer je eenmaal begint met deze game, leer je van alles over wapens en gevechten. De game kopen tijdens Black Friday? Dit kan bij shops als MediaMarkt, bol.com en nog veel meer.