header black friday oculus quest 2
icoon oculus quest 2

Oculus Quest 2 Black Friday 2024

Met een VR bril kun jij jezelf in een totaal andere wereld wanen. Dus beleef spannende verhalen of speel uitdagende games in een alternatieve wereld. De Oculus Quest is een van de populairste VR-brillen en er is nu eindelijk een nieuwe opvolger, namelijk de Oculus Quest 2! Deze heeft uiteraard nóg betere specificaties, waardoor jij je nóg meer in een andere ruimte kan wanen. Het wordt steeds realistischer!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Oculus Quest 2

Na veel geruchten over de opvolger van de Oculus Quest is het nu eindelijk officieel: de Oculus Quest 2 is beschikbaar. Dit betekent dus dat de Quest 2 in aanmerking kan komen voor de Black Friday aanbiedingen, net zoals de Oculus Quest daarentegen wel. Houd daarom de Oculus Quest Black Friday deals goed in de gaten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Oculus Quest 2

Er wordt voor Black Friday 2024 verwacht dat er leuke kortingen worden weggegeven op de VR-brillen van Oculus. Kortingen op de nieuwe VR-bril zijn niet onmogelijk, maar doordat het product pas sinds dit jaar op de markt is is de kans echt wel wat kleiner. Desondanks gaan de prijzen van de voorgaande generaties wel zeker flink dalen. Tijdens voorgaande Black Friday edities ontving je al 12% korting op de Oculus Rift bij Oculus zelf. Dus dat geeft ons goede hoop!

Black Friday deals van eerdere edities

Elk jaar zijn er leuke kortingen op VR brillen. Hierbij een aantal acties van voorgaande jaren:
– Gratis Star Wars VR series bij de aankoop van een Oculus Quest;
– Oculus Rift S van €449,- naar €399,-, bespaar 12%;
– En natuurlijk nog een hele hoop meer!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al de wereld door een VR-bril wilt bekijken, dan kun je huidige Oculus aanbieding bekijken in ons deal– of winkeloverzicht. Dus check it out!