Gaming Monitor Black Friday header
Gaming Monitor

Gaming monitor Black Friday 2024

Een echte pro gamer heeft een geschikte game monitor. Je hebt misschien al de perfecte kamer, de perfecte gamestoel en de perfecte gaming headset. Maar wat mist er nog? Juist, de gaming monitor. Aan een goede monitor hangt helaas ook een prijskaartje… Maar niet getreurd, want gelukkig hebben we mooie Black Friday gaming monitor deals voor je in petto!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday gaming monitor

Een gaming monitor kies je niet zomaar, want er moeten een aantal dingen in de gaten worden gehouden. Zo heeft de ideale monitor een hoge reactiesnelheid, een hoge verversingssnelheid en zo hoog mogelijke resolutie. Jouw laptop of PC kan nog zo krachtig zijn, maar met een gaming monitor haal jij het beste uit je games. Hierdoor ben jij je tegenstanders net een stapje voor. Tijdens Black Friday vind jij de beste gaming deals. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 gaming monitor

We verwachten ook voor Black Friday 2024 weer ontzettende leuke en mooie aanbiedingen met betrekking tot de gamewereld. Zo ontving je bijvoorbeeld bij Alternate vorig jaar tot 50% korting op gaming en elektronica. Dit betekent dat jij twee keer zo hard kan inslaan! 

Gaming monitor Black Friday deals van eerdere edities

We nemen samen met jou een blik terug naar de Game deals van voorgaande jaren:

  • 20% korting op de HP Pavilion gaming desktop GTX 690 bij HP;
  • Tot 50% korting op gaming en elektronica bij Alternate;
  • 36% korting op de WQHD game monitor bij Coolblue;
  • 42% korting op de OMEN Emperium gaming display bij HP.

Gaming monitor 4K

Jarenlang waren Full HD monitoren de standaard geweest als gaming monitor. Maar tegenwoordig zijn beeldschermen met hogere resoluties steeds populairder. Wanneer je kiest voor een volwaardige 4K monitor dan heb je vier keer de resolutie van Full HD. Dit betekent dat jij nog meer kans hebt om je tegenstanders met vlag en wimpel te verslaan. Zet hem dus op!

Huidige deals en acties

Voor de huidige gaming monitor aanbieding kan je de acties checken in ons winkel– en dealoverzicht en wie weet zit jij binnenkort achter je nieuwe gaming monitor.