PlayStation plus

PlayStation Plus Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

PlayStation Plus Black Friday

Wil jij een ook een boost geven aan je game-ervaring? Houd jij van gratis games? Wil jij ook nog eens hoge kortingen in de PlayStation Store? En wil jij je voortgang in je games overal en altijd kunnen opslaan? Heb je op elke vraag ‘ja’ geantwoord, dan is PlayStation Plus absoluut iets voor jou. Tijdens Black Friday ontvang je het Playstation Plus abonnement ook nog eens met leuke kortingen. Kortom, met PlayStation Plus haal je alles uit je PlayStation.

Voorspellingen voor Playstation Plus Black Friday 2024

Wij verwachten tijdens Black Friday 2024 de beste Playstation Plus aanbieding voor jou! Tijdens een voorgaande editie ontving je 23% korting op 12 maanden Playstation Plus bij Game Mania. Black Friday is dus het ideale moment om je te abonneren!

PlayStation Plus Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Om een goed beeld te krijgen van de verwachte aanbiedingen, blikken we terug naar acties van voorgaande jaren:

– Bij de aankoop van een PlayStation 4 Pro, kreeg je FIFA 20 en 14 dagen PlayStation Plus gratis bij Bol.com;

– Bij aankoop van een Playstation 4 Slim, kreeg je FIFA 20, 2 controllers en 14 dagen PlayStation Plus gratis bij Bol.com;

– 23% korting op 12 maanden PlayStation Plus bij Game Mania.

PlayStation Plus 12 maanden Black Friday

Je kunt natuurlijk een abonnement aanschaffen voor 1 of 3 maanden. Maar het allerleukste én voordeligste is uiteraard om een abonnement te kopen voor een heel jaar. Check daarom zeker de PlayStation Plus 12 maanden Black Friday deals en geniet van een heel jaar vol met toffe games!

PlayStation Plus kopen

Natuurlijk kun je je abonneren via de PlayStation winkel zelf, maar er zijn ook externe winkels die het lidmaatschap aanbieden, zoals Bol.com, Game Mania en MediaMarkt. Check deze zeker allemaal even om mogelijke aanbiedingen niet te missen!

PlayStation Plus producten

Iedere maand worden PlayStation Plus leden getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden, hierdoor verveel je je nooit! Voorbeelden van nieuwe spellen zijn FIFA 21, the Rise of the Tomb Raider, Erica en NBA 2K20.

Huidige deals en acties

Kan je niet wachten om te genieten van nieuwe gratis games of wil je nu al kortingen ontvangen in de PlayStation store? Check dan ons deal– en winkeloverzicht voor de huidige PlayStation Plus aanbieding!