Black Friday Nintendo

Nintendo Black Friday 2020

Elk jaar is het weer feest aan het eind van november, dan is het namelijk Black Friday! Deze kortingsdag wordt elk jaar traditioneel gehouden op de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar gaat Black Friday dus zijn op 27 november. Voor Nintendo liefhebbers is dit een mooie dag om een nieuwe console of game te kopen. Door het jaar heen zijn deze namelijk prijzig, maar tijdens Black Friday koop je deze met een flinke korting!

Lees verder

Black Friday Nintendo

Mario Kart, wie heeft het niet ooit in zijn leven gespeeld? Deze is naast Zelda een van de meest populaire games van Nintendo. Het bedrijf Nintendo trad in 1985 voor het eerst op de markt met Nintendo Entertainment System (NES). Vanaf het eerste moment was NES een hit en veroverde ze de industrie van video games. Vanaf die tijd zijn er duizenden verschillende gameboys en andere consoles over de toonbank gevlogen. Momenteel is Nintendo Switch de meest populaire console van Nintendo. En geloof het of niet, maar deze console is ook onwijs populair bij de Black Friday deals!

Scoor je Nintendo producten met onwijs veel korting!

Altijd al een Nintendo Switch willen hebben of verlang je naar een nieuwe toffe Nintendo game? Sla dan je slag tijdens Black Friday en save your coins! Dus meld je voor onze nieuwsbrief! Want op deze manier ben jij meteen op de hoogte van alle Black Friday Nintendo deals, zodat je precies weet wat je te doen staat op vrijdag 27 november!