black Friday Battlefield
Battlefield V

Battlefield Black Friday 2024

De game Battlefield voor Xbox, PlayStation en de PC, komt met een nieuwe game! Na alle slagvelden gehad te hebben keert DICE met Battlefield 5 terug naar de geschiedenis van de tweede wereldoorlog. Werk je graag samen met je vrienden en ben je opzoek naar shooters, dan is deze game zeker wat voor jou! Met de verschillende archetypes kun je de game eenvoudig aanpassen op jouw speelstijl, zo voorzie je jouw team van de benodigde medpacks en munitiekratten. Je speelt deze game met 64 spelers tegelijk wat het een gigantische oorlog maakt. Check hieronder de Battlefield deals van dit moment!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Battlefield

Wat is jouw ultieme geluksmoment? Is dat ’s avonds op de bank een filmpje kijken of je lekker verschuilen achter de Playstation 4, Xbox of Wii met een goede game? Battlefield is een voorbeeld van zo’n first-person shooter game waar je je helemaal in kunt verschuilen en je even kunt afzonderen van de dagelijkse sleur. Met Battlefield V word je bijvoorbeeld meegenomen naar een weergave van de Tweede Wereldoorlog. Elke minuut op het strijdveld van Battlefield bevind jij je weer in een nieuwe omgeving, wat het spelen van het spel super vernieuwend en leuk maakt! Tijdens Black Friday 2024 vind je Battlefield 6 en andere varianten nu in de sale. Houd Black Friday Nederland goed in de gaten en jij bent klaar om ondergedompeld te worden in het strijdveld.

Intens, realistisch en innovatief

De allernieuwste Battlefield game, Battlefield 6, is nu realistischer dan ooit. Ben jij er al klaar voor? Heb je jouw gevechtshouding al klaarstaan en ben je klaar voor de strijd? Wacht nog even tot 29 november 2024! De strijd van Black Friday is namelijk nét zo belangrijk. Je kunt de game dan goedkoper dan ooit aanschaffen.

Gevecht van de koopjes

Het gevecht om de koopjes stamt uit Amerika. De traditionele feestdag Thanksgiving vindt namelijk altijd plaats op de donderdag voor Black Friday. De dag er opvolgend was vervolgens dé perfecte dag voor de Amerikanen om te shoppen. De drukte op deze vierde vrijdag van de maand november hebben winkeliers met beide handen aangepakt, waardoor Black Friday is ontstaan. Elektronica producten als games, wasmachines en smartphones kun je nu aanschaffen met hoge korting tijdens Black Friday. Zo ook de game Battlefield. Bij bijvoorbeeld MediaMarkt