Black Friday PS4 Pro
Playstation 4 pro

PS4 Pro Black Friday 2024

De PlayStation 4 Pro is erg geliefd vanwege de topprestaties die de console levert. De spelconsole is een van de meeste verkochte producten tijdens Black Friday. En dit is natuurlijk ook logisch aangezien de PlayStation ieder jaar flink wordt afgeprijsd. Ben jij ook fan van deze console? Houd dan de PS4 Pro Black Friday aanbiedingen goed in de gaten!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

PS4 Pro Black Friday

De PS4 Pro heeft een dubbele rekenkracht voor hetzelfde stroomverbruik als haar voorganger. Daarnaast zijn de prestaties sterk verbeterd, zoals levensechte kleurrijke graphics, waardoor je je game wordt ingetrokken. Daarnaast kun je deze spelconsole ook nog eens gebruiken voor het kijken van Blu-ray films en kun je jouw favoriete muziek streamen via Spotify!

Voorspellingen voor PS4 Pro Black Friday 2024

Winkels prijzen ieder jaar de PS4 en de PS4 Pro flink af. Je ontving tijdens voorgaande jaren bijvoorbeeld 25% korting op de PS4 Pro of 14% korting op de PS4 Slim bij Megekko. We raden dan ook aan deze winkel tijdens Black Friday regelmatig te checken op gaming vlak!

PS4 Pro Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar PlayStation deals van voorgaande jaren:

  • PlayStation 4 Pro (zwart) 1TB met 1 controller van € 349,99 voor € 308,- bij Megekko;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,- bij Bol.com;
  • Sony PlayStation 4 1TB Slim zwart incl. FIFA 20 / 2. contr van € 429,- voor € 359,- bij Megekko;
  • Sony PlayStation PS4 Controller Dual Shock wireless zwart V2 van € 59,95 voor € 54,95 bij Megekko;

PS4 Pro controller

Ook met de PS4 Pro controller wordt vaak flink gestunt. Zo worden er vaak bundels georganiseerd waarbij je controllers gratis of flink afgeprijsd ontvangt. Zo ontving je bij Megekko twee controllers bij de aankoop van de PS4 Slim. Wanneer je op zoek bent naar een voordelige PS4 Pro controller, zijn de volgende winkels slim om te checken. De winkels zijn o.a.: Bol.com, MediaMarkt, Expert en Coolblue.

Huidige deals en acties

Aangezien de PS5 is uitgebracht wordt de kans op kortingen van de PS4 Pro een stuk groter. Daarom bestaat de mogelijkheid dat winkels nu al leuke aanbiedingen organiseren op de PS4 Pro. Check daarom al ons winkel– en dealoverzicht!