Header categorie Black Friday NL
Gaming Laptop

Gaming laptops Black Friday 2024

Het klinkt hartstikke logisch, maar een gaming laptop is geen gewone laptop die je gebruikt voor het dagelijkse leven. Nee, het is een laptop voor het spelen van games. Verrassend hé? In principe bieden PC’s de beste game-ervaring, maar soms is het ook fijn om je spelmachine mee te kunnen nemen. Dus ga je gamen bij je vrienden? Neem de gaming laptop gewoon mee! 

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday gaming laptop

Kom je erachter dat je normale laptop niet meer alle games goed aankan? Dan is het misschien toch tijd voor een gaming laptop. Ben jij bijvoorbeeld een fanatieke Sims speler of ben je altijd nummer 1 bij Fortnite? Er is altijd een gaming laptop die bij je past. Het is belangrijk dat je bij het kiezen van deze laptop een weloverwogen keuze maakt. Vervolgens krijg je met de Black Friday Gaming Laptop deals leuke kortingen op de beste toestellen. Dus houd je ogen op en sla je slag!

Voorspellingen voor gaming laptop Black Friday 2024

We verwachten tijdens Black Friday 2024 net als vorige jaren, spectaculaire aanbiedingen. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld tot 50% korting op gaming pc’s, hardware, tablets en meer bij Alternate. Dus houd deze winkel ook in de gaten tijdens Black Friday!

Gaming Laptop Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar Gaming deals van vorige edities:
– Tot 50% korting op gaming pc’s, hardware en tablets bij Alternate;
– 20% korting op de HP Pavillion Gaming Desktop bij HP;
– 42% korting op de OMEN X Emperium Gamingdisplay bij HP;
– 37% korting op een Trust Gaming toetsenbord bij de Albert Heijn.

Gaming laptop MSI

MSI heeft ontzettend veel keuze in gaming laptops. Momenteel zijn er 7 verschillende series, dit betekent dat er ruim 100 verschillende modellen te koop zijn. Daarom is het handig om tijdens je zoektocht bijvoorbeeld goed te weten naar welke schermafmeting je zoekt, welke configuraties je wilt en welke prestaties je nodig hebt. Daarmee ben je ook goed voorbereid tijdens Black Friday en er als eerste bij!

Gaming laptop producten

Er zijn verschillende bekende merken die goede gaming laptops aanbieden. Zo is de gaming laptop Lenovo ook een goed voorbeeld. Met deze laptop worden de games een stuk realistischer. Andere aanraders van gaming laptops zijn o.a. de Asus ROG, de Lenovo Legion en de Alienware. Dus schrijf deze laptops op het lijstje om in de gaten te houden tijdens Black Friday. 

Huidige deals en acties

Voor de huidige aanbiedingen van gaming laptops kun je ons winkel– en dealoverzicht bekijken. Wie weet speel jij straks de nieuwste games op de beste laptop voor jou! Dus check it out!