Gaming Headset

Gaming headset Black Friday 2024

Of je nu Call of Duty of Gears 5 speelt, je wilt geen enkel moment missen en daarom heb je natuurlijk een goede geluidskwaliteit nodig. De beste gaming headsets kunnen je spel naar een hoger niveau tillen. Populaire headsets zijn o.a. de Astro A50, de SteelSeries Arctis Pro en de Hyper X Cloud Revolver. Wie weet kun jij deze koptelefoons wel in een leuke aanbieding scoren tijdens Black Friday 2024! Dus houd de deals in de gaten!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday gaming headset

Je wilt je natuurlijk helemaal kunnen inleven in je game. Maar dit kun je niet alleen met een uitstekende gaming pc. Daarvoor heb je ook geweldige audio en een gaming headset nodig. Tijdens deze spannende games wil je namelijk niet gestoord worden door het geluid van de ventilatoren van je pc of door bijvoorbeeld de buurjongetjes die buiten op straat staan te voetballen. Om de ultieme ervaring te creëren kun je met de gaming headset Black Friday  deals de beste headset kopen met leuke kortingen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 gaming headset

We verwachten voor Black Friday 2024 weer spetterende en daarbij bijna ongeloofwaardige aanbiedingen. Zo ontving je vorig jaar bij Alternate tot wel 50% korting op gaming en elektronica. Deze deal gold wel maar een aantal dagen, dus we verwachten ook dit jaar dat je er weer snel bij moet zijn!

Gaming headset Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar gave gaming headset deals van vorige edities:

– 46% korting op de Trust gaming headset GXT430 bij Albert Heijn;

– 25% korting op de HP Pavilion gaming headset 600 bij HP;

– 12% korting op de Sennheiser PC 373D gaming headset bij Amazon;

– En nog daarnaast nog veel meer andere leuke gaming headset aanbiedingen!

Gaming headset voor PS4 en PS5

Jij kunt je tegenstanders een stap voor zijn, door alle elementen om je heen goed te horen. Ze kunnen daarmee niets voor jou verbergen. Er is veel keuze aan headsets die je kunt aansluiten aan de Playstation 4 of Playstation 5. Populaire modellen zijn o.a. de Turtle Beach Elite 800X, de Razer Thresher, de Audio-Technica ATH-G1 en de Kingston HyperX. Dus daarbij leuke modellen om tijdens Black Friday te checken!

Huidige deals en acties

Wanneer jij nu al voordeel wil halen bij het aanschaffen van een gaming headset. Dan kun je de huidige gaming headset aanbieding bekijken in ons winkel– en dealoverzicht.