Header PS5 digital edition
Playstation 5

PS5 Black Friday Digital Edition

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PS5 Digital Edition

Vanaf 2020 is niet alleen de PS5 verkrijgbaar, maar ook de PS5 Digital Edition. Beide consoles zijn ontzettend populair. Black Friday korting op deze nieuwe console is hierdoor minder voor de hand liggend. De kortingen op de PS4 gaan daarentegen gegarandeerd lekker stijgen. Houd daarom de PS5 Digital Edition Black Friday aanbiedingen goed in de gaten.

Dat de PS5 uitgebracht is in 2020 is algemeen bekend. Maar Sony bracht ook de PS5 Digital Edition uit. Dus wat is nu precies het verschil? De Digital Edition heeft geen disc-drive. Dit betekent dat de nieuwe gameconsole alleen games, films, muziek en tv-shows kan streamen. Deze spelcomputer dus een stuk voordeliger, omdat je enkel online spellen hoeft te kopen. Deze online games zijn relatief goedkoper dan de disc games. Daarom is het zeker een aanrader om ook een blik te werpen op deze console.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 PS5 Digital Edition

Voorgaande jaren was het onwaarschijnlijk dat de PS5 of PS5 Digital Edition in de aanbieding ging komen, omdat de consoles toen nog bekend stonden als de nieuwe spelcomputer. Voor deze editie hebben we hele andere verwachtingen. We verwachten naast toffe PS5 deals, ook torenhoge kortingen op de PS4. Vorig jaar ontving je al hoge kortingen en dat gaat dit jaar niet anders zijn. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld 12% korting op de PS4 Pro! Daarnaast gaan er zeker verschillende games flink afgeprijsd zijn!

PS5 Digital Edition Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar deals van voorgaande edities ter inspiratie voor aankomende PlayStation aanbiedingen:

  • PlayStation 4 Pro (zwart) 1TB met 1 controller van € 349,99 voor € 308,- bij Megekko;

  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,- bij ;

  • Sony PlayStation 4 1TB Slim zwart incl. FIFA 20 / 2. contr van € 429,- voor € 359,- bij Megekko;

  • Sony PlayStation PS4 Controller Dual Shock wireless zwart V2 van € 59,95 voor € 54,95 bij Megekko;

PlayStation producten

De voorgangers van de PS5 en de PS5 Digital Edition zijn natuurlijk de PS1 t.e.m. 4. De PlayStation 4 is ook nog steeds een populaire console. Voor deze spelcomputers zijn ontzettend veel games ontwikkeld, zoals Minecraft Dungeons, Battlefield 6 en Cyberpunk 2077. De games voor de PlayStation in bijvoorbeeld de PlayStation Store zijn ook interessant om in de gaten te houden. Deze worden namelijk regelmatig in de aanbieding gegooid tijdens Black Friday. 

Huidige deals en acties

De kans is natuurlijk groot dat er op dit moment al een PlayStation aanbieding aan de gang is. Daarom kun je ons huidige winkel– en dealoverzicht checken voor de actuele acties en de beste PlayStation deals!