Header PS5 digital edition
Playstation 5

PS5 Black Friday Digital Edition

Sony onthulde in september 2020 niet een, maar twee nieuwe consoles. Namelijk de PS5 en de PS5 Digital Edition. De spelcomputers zijn vanaf 19 november op de Nederlandse markt te verkrijgen. Black Friday korting op deze nieuwe console is hierdoor minder voor de hand liggend. De kortingen op de PS4 gaan daarentegen gegarandeerd lekker stijgen. Houd daarom de PS5 Digital Edition Black Friday aanbiedingen goed in de gaten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday PS5 Digital Edition

Dat de PS5 uitgebracht is in 2020 is nu al even bekend. Maar Sony bracht ook de PS5 Digital Edition uit. Dus wat is nu precies het verschil? De Digital Edition heeft geen disc-drive. Dit betekent dat de console alleen games, films, muziek en tv-shows kan streamen. Deze spelcomputer dus een stuk voordeliger, omdat je enkel online spellen hoeft te kopen. Deze online games zijn relatief goedkoper dan de disc games. Daarom is het zeker een aanrader om ook deze console een blik waardig te gunnen.

Voorspellingen voor Black Friday 2021 PS5 Digital Edition

Afgelopen jaar was het onwaarschijnlijk dat de PS5 of PS5 Digital Edition in de aanbieding ging komen. Voor Black Friday 2021 hebben we hele andere verwachtingen. We verwachten naast toffe PS5 deals, ook torenhoge kortingen op de PS4. Vorig jaar ontving je al hoge kortingen en dat gaat dit jaar niet anders zijn. Zo ontving je vorig jaar bijvoorbeeld 12% korting op de PS4 Pro bij Megekko!

PS5 Digital Edition Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar PlayStation deals van voorgaande edities ter inspiratie voor aankomende PlayStation aanbiedingen:

  • PlayStation 4 Pro (zwart) 1TB met 1 controller van € 349,99 voor € 308,- bij Megekko;
  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus voor € 439,- bij Bol.com;
  • Sony PlayStation 4 1TB Slim zwart incl. FIFA 20 / 2. contr van € 429,- voor € 359,- bij Megekko;
  • Sony PlayStation PS4 Controller Dual Shock wireless zwart V2 van € 59,95 voor € 54,95 bij Megekko;

PlayStation producten

De voorgangers van de PS5 en de PS5 Digital Edition zijn natuurlijk de PS1 t.e.m. 4. De PlayStation 4 is ook nog steeds een populaire console. Voor deze spelcomputers zijn ontzettend veel games ontwikkeld, zoals Minecraft Dungeons, Battlefield 6 en Cyberpunk 2077. De games voor de PlayStation zijn ook interessant om in de gaten te houden. Deze worden namelijk regelmatig in de aanbieding gegooid tijdens Black Friday. 

Huidige deals en acties

De kans is natuurlijk groot dat er op dit moment al een PlayStation aanbieding aan de gang is. Daarom kun je ons huidige winkel– en dealoverzicht checken voor de actuele acties!