Black Friday Gaming stoel header
Gamestoel Black Friday productfoto

Gamestoel Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Gamestoel Black Friday 2024

Om comfortabel te gamen is een goede gamestoel essentieel. Zo zit je er én lekkerder in, maar krijgt je lichaam ook gelijk de steun die je nodig hebt. De beste gaming stoelen hebben een zitting die ergonomisch is, waardoor jouw nek en rug de juiste ondersteuning krijgen. Soms zit je met gamen wel uren achter elkaar op een stoel en daarom is deze optimale ondersteuning zo belangrijk. Tijdens Black Friday vind jij de beste deal op jouw favoriete bureaustoel. Lees hieronder verder over de voorspellingen tijdens het kortingsspektakel.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 gaming stoel

Tijdens Black Friday 2024 in november, verwachten we meerdere dagen te kunnen genieten van hele mooie aanbiedingen. Zo kun je hoge kortingen verwachten op verschillende gamestoelen bij woonwinkels als Home24 of vtwonen, of juist van elektronica winkels als MediaMarkt of Expert.

Gamestoel Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities werden de volgende bureaustoel aanbiedingen georganiseerd:

  • Tot 30% reductie op stoelen bij wehkamp;
  • 60% + 19% korting op woonproducten bij Home24;
  • Tot €30,- korting op woonartikelen bij vtwonen;
  • En ook nog veel leuke game aanbiedingen.

Gamestoel JYSK

Voordelige gamestoelen kun je bij JYSK aanschaffen. De populairste gaming stoel die ze hebben is de NIBE gamestoel. Dit is een van de meest comfortabele stoelen die er bestaat. De stoel wordt namelijk geleverd met een nek- en rugkussen en helpt bij het regulieren van jouw lichaamstemperatuur. Daarnaast heeft JYSK nog vele andere uitstekende stoelen in haar assortiment die kans maken op een mooie aanbieding tijdens Black Friday.

Gamestoel MediaMarkt

Ook de MediaMarkt verkoopt verschillende perfecte gaming stoelen. Zo heb je stoelen met wielen, of een aanpasbaar frame, of aanpasbaar qua hoogte. Hoe meer comfort, hoe beter de stoel is voor jouw game-ervaring.

Huidige deals en acties

Alle huidige acties kunnen teruggevonden worden in ons winkeloverzicht en tussen onze productdeals. Kies de specificaties die bij jou passen en haal maximaal plezier uit de volgende games.