De belangrijkste releases van september

Releases september
Geen deals missen?! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Waarom een blog over releases in september? September is een maand waarin veel grote merken hun nieuwe producten uitbrengen, zoals Apple, Samsung en Sony. Het is interessant om te weten wat er in deze maand wordt uitgebracht. De kans is namelijk groot dat de voorgangers van deze nieuwe producten grote kans maken op hele mooie kortingen tijdens Black Friday 2020. En wie weet zijn er ook mooie aanbiedingen voor de nieuwe releases!

1. Playstation

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord, maar Sony heeft de PS5 en de PS5 Digital Edition in september eindelijk bekendgemaakt. Deze nieuwe console wordt zelfs dit jaar nog uitgebracht, en wel op 12 november. In Nederland en België kan de spelcomputer op 19 november worden aangeschaft. Dit betekent voor Black Friday dat de kortingen op bijvoorbeeld de PS4 heel mooi gaan uitvallen!

2. Xbox

In september werden ook eindelijk de nieuwe versies van de Xbox bekendgemaakt. Naast de welbekende Xbox Series X, wordt ook de budgetversie Series S uitgebracht. Deze gameconsoles kunnen in september al als pre-order bestelt worden! Wees er dus snel bij, want je gaat niet de enige zijn met dit ingenieuze plan!

3. Apple

Apple pakt dit jaar ontzettend groot uit. Er worden verschillende nieuwe producten uitgebracht. Zo komt de iPhone SE 2020 uit, dit is de opvolger van de iPhone SE. Ook worden er twee nieuwe versies van de Apple Watch uitgebracht, namelijk de Apple Watch 6 en de budgetversie Apple Watch SE. Daarnaast worden de MacBook Air & Pro zeker niet vergeten, deze krijgen ook een toffe update. Tenslotte is er 12 oktober nog een Apple event geweest, waarbij de iPhone 12 en de Homepod mini zijn aangekondigd. De iPhone 12 en 12 Pro gaan deze maand nog in de verkoop. De 12 mini, 12 Pro Max en de Homepod mini gaan we zien in november.

4. Samsung

Samsung blijft ook niet achter met haar releases in september. Zo heeft het merk aangekondigd de Samsung S20 Fan Edition uit te brengen. Dit is het goedkopere model van de Samsung Galaxy S20 en daarom ook weer interessant om eens te bekijken.

5. Google

Wie kent de Google Chromecast nu niet? Niemand toch? Nu is er een nieuwe versie op de markt verschenen, namelijk de Google Chromecast met Google TV. Deze dongle met afstandsbediening gaat €70,- kosten en is vanaf 16 oktober beschikbaar in Europa. Daarnaast wordt ook de Google Pixel 5 uitgebracht. Dus de voorgangers op deze smartphone hebben weer veel kans op hoge kortingen.

Eerdere releases dit jaar

Natuurlijk worden er niet alleen nieuwe producten uitgebracht in september. Zo hebben bijvoorbeeld Sonos, Bose en JBL ook al hun steentje bijgedragen aan de toffe releases dit jaar. Sonos heeft verschillende speakers uitgebracht, zoals de Sonos Five. Bose brachtt dit jaar hele toffe koptelefoons uit, zoals de Bose Noise Cancelling Headphones 700. Tenslotte kwam JBL met de langverwachte JBL Charge 4 en is FIFA 21 eindelijk op de markt! Deze producten maken al een stuk meer kans op hoge kortingen tijdens Black Friday 2020!

Nog te verwachten releases voor oktober en november

Er zijn nog een aantal producten die eind 2020 worden uitgebracht en waar we eigenlijk niet langer meer op kunnen wachten. Zo wordt de OnePlus 8T op 14 oktober aangekondigd. En wordt Cyberpunk 2077 uitgebracht op 19 november. Dit spel houdt fanatieke gamers al een tijdje bezig, maar het wachten gaat het waard zijn!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.