Black Friday Console
Playstation 5

Console Black Friday 2024

Elke keer wanneer je een lange dag hebt gehad of simpel weg je brakke zondag goed wilt doorkomen, krijg je weer dat intens verlangen naar het spelen van je favo game FIFA. Helaas moet je daarvoor elke keer naar je vrienden, want na tijden erover praten ben je nog steeds niet in het bezit van de PS5. Je vrienden vinden het hartstikke gezellig hoor, maar stiekem vragen ze zich af wanneer je verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen geluk en het volwassen besluit maakt om een eigen console aan te schaffen. Nou, stuur je postduif maar alvast de deur uit, want Black Friday is dé dag dat jij je eigen console ontvangen mag! (Althans, wanneer je deze besteld en vervolgens betaald natuurlijk)

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday consoles

Nog niet bekend met Black Friday? Lijkt me stug, maar goed, we leggen het je graag haarfijn uit. Black Friday is van origine een Amerikaanse feestdag welke elk jaar op de vrijdag na Thanksgiving gevierd wordt. Zo valt Black Friday 2024 op 29 november, net voor Sinterklaas en de kerstdagen dus (hint; goedkoop Sinterklaas- en/of kerstinkopen doen!). Bereid je maar vast voor, want er gaat weer enorm veel ophef zijn over deze dag. Waarom? Nou, omdat retailers op deze dag enorm waanzinnige kortingen geven op heel veel verschillende producten! Ja ja, dat hoort een Nederlander graag natuurlijk. En jij bent niet voor niets op deze pagina gestrand, dus we verklappen ook maar meteen dat er dit jaar weer mooie Black Friday console deals gaan zijn!

Black Friday Playstation 4

Op dit moment is de Playstation 4 van Sony de meest verkochte console. Veel games die uitgebracht worden zijn ook beschikbaar voor de PS4. Bovendien heeft de PS4 ook veel exclusieve spellen die enkel op de PS4 gespeeld kunnen worden. Kies je voor deze console? Dan heb je de keuze uit de PS4 Slim en de PS4 Pro, waarbij de Pro een sneller en duurder model is. Zo laden de spellen binnen no-time en kun je de games spelen in 4K (mits je over een 4K televisie beschikt).

Kijk hier voor de beste Black Friday Playstation 4 deals van 2024!

Black Friday Xbox One

Net als bij de PS4 kun je op de Xbox One van Microsoft bijna alle spellen spelen die worden uitgebracht. Daarnaast heeft ook de Xbox One exclusieve spellen welke niet op de andere consoles beschikbaar zijn. Wel zijn sommige daarvan ook op de PC te spelen. De Xbox One heeft twee varianten, namelijk de Xbox One S en de Xbox One X. Het S-model is goedkoper, maar je kunt er wel 4K Blu-rays mee afspelen. Het X-model is de duurdere variant en is wat krachtiger en sneller bij het laden en spelen van de games. Het is momenteel zelfs de krachtigste console op de markt!

Klik hier voor de beste Black Friday Xbox One deals van 2024!

Nintendo Switch

Je kiest voor de Nintendo Switch wanneer je zowel thuis als onderweg spellen wilt spelen. Deze console kun je namelijk aan een tv koppelen, maar het heeft ook een eigen scherm en accu waardoor je het als een draagbare spelcomputer kunt gebruiken. Daarnaast is Nintendo Switch de enige console welke spellen van Mario, Zelda en Donkey Kong heeft. Bovendien zijn veel games voor de Nintendo Switch geschikt voor het hele gezin, dit in tegenstelling tot andere consoles.

Kijk hier voor de beste Black Friday Nintendo Switch deals van 2024!

Mis geen enkele deal!

Er gaan rond Black Friday op 29 november enorm veel aanbiedingen zijn, niet alleen voor Black Friday consoles. Hierdoor is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van alle Black Friday console aanbiedingen! Op die manier ben je er van verzekerd dat je geen enkele console deal mist!