Header Apple Watch SE
Apple Watch SE

Apple Watch SE Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple Watch SE 

Het is de eerste keer dat Apple een goedkopere versie van de horloges uitbrengt en daar zijn wij dan ook ontzettend blij mee. Het horloge kwam eind september 2020 op de markt en daarom hopen wij ook dat er leuke acties gaan zijn tijdens Black Friday. Is het niet op de Watch SE, dan maken de oudere modellen zeker een grote kans op hoge kortingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Apple Watch SE

De horloges van Apple zijn populair bij verschillende aanbieders tijdens Black Friday. Ieder jaar worden er weer spectaculaire deals bedacht. Zo ontving je tijdens een voorgaande Black Friday edities bijvoorbeeld 14% korting op de Apple Watch Series 6 bij iBOOD. We hebben het dus over fikse kortingen! En dat is uitzonderlijk voor Apple producten! We verwachten voor Black Friday 2024 soortgelijke waanzinnige aanbiedingen. 

Apple Watch SE Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Apple Watch aanbiedingen van voorgaande edities:

  • Bij Amazon ontving je 24% korting op de Apple Watch 4;
  • Apple Watch Series 6 van €459,- naar €409,- bij Paradigit;
  • Apple Watch Series 7 Nike voor €429,-;
  • Op de Watch Series 6 ontving je 14% korting bij iBOOD;
  • En nog veel meer leuke Black Friday Apple Watch deals!

Apple Watch SE (2022)

In september 2022 kwam er een nieuwe versie van de Apple Watch SE op de markt, ook wel de Apple Watch SE 2022. Deze Apple Watch ziet er hetzelfde uit als zijn voorganger, maar heeft zeker een aantal updates. Zo is hij lichter, beschikt hij over de nieuwe S8 chip waardoor hij 20% sneller is, is er een nieuwe kompas app en heeft hij verbeterde fitness functies. Houdt dus zeker de Apple Watch SE 2022 Black Friday deals in de gaten en wie weet scoor jij deze versie met een mooie korting!

Apple Watch producten

Er zijn nu al verschillende versies van de slimme horloges van Apple uitgebracht. De familie startte natuurlijk met de Series 1 en momenteel zijn we al beland bij de Series 8. De Apple Watch SE is het eerste budgetmodel van de horloges en we zijn nu al benieuwd wat dit gaat betekenen voor toekomstige releases. Er worden voor de populaire horloges natuurlijk ook veel accessoires aangeboden, zoals bandjes, screenprotectors en hoesjes. Deze zijn vaak ook in de aanbieding te vinden bij Coolblue, MediaMarkt en Bol.com

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al wilt checken of er misschien al in de aanbieding op je te wachten staat, dan kun je nu al het winkel– en dealoverzicht checken voor de huidige deals.

Of bekijk alle huidige Apple Watch deals op de Apple Watch aanbiedingen pagina!