Header Apple Watch SE
Apple Watch SE

Apple Watch SE Black Friday 2021

In september 2020 is niet alleen de Apple Watch Series 6 uitgebracht, maar ook het budgetmodel Apple Watch SE. Dit horloge mist een aantal functies, maar is daardoor ook veel goedkoper. Ideaal voor de mensen onder ons die nog twijfelde over de aanschaf van een Apple Watch vanwege de prijs! We hopen dat de Apple Watch SE Black Friday aanbiedingen de prijzen nog meer de kop in gaan drukken.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple Watch SE 

Het is de eerste keer dat Apple een goedkopere versie van de horloges uitbrengt en daar zijn wij dan ook ontzettend blij mee. Het horloge kwam eind september 2020 op de markt en daarom hopen wij ook dat er leuke acties gaan zijn tijdens Black Friday. Is het niet op de Watch SE, dan maken de oudere modellen zeker een grote kans op hoge kortingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2021 Apple Watch SE

De horloges van Apple zijn populair bij verschillende aanbieders tijdens Black Friday. Ieder jaar worden er weer spectaculaire deals bedacht. Zo ontving je tijdens een voorgaande Black Friday edities bijvoorbeeld 24% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon of 14% korting op de Apple Watch Series 6 bij iBOOD. We hebben het dus over fikse kortingen! En dat is uitzonderlijk voor Apple producten! We verwachten voor Black Friday 2021 soortgelijke waanzinnige aanbiedingen. 

Apple Watch SE Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Apple Watch aanbiedingen van voorgaande edities:
– 24% korting op de Apple Watch 4 bij Amazon.de;
– 11% korting op de Apple Watch Series 4 Grijs bij Coolblue;
– 14% korting op de Apple Watch Series 4 Zilver & Grijs bij Amazon.nl;
– 14% korting op de Apple Watch Series 6 bij iBOOD;
– En natuurlijk nog veel meer!

Apple Watch Series 5 

De Apple Watch Series 5 is natuurlijk de voorganger van de Apple Watch Series 6. Dit horloge is daarom een grote kansmaker voor toffe kortingen tijdens Black Friday. Dit horloge heeft een display dat altijd aanstaat en app die oog hebben voor jouw gezondheid. De Apple Watch 5 motiveert jou om te bewegen, te staan en te trainen. En natuurlijk kun jij ook gewoon je muziek luisteren, berichten sturen of urenlang bellen. 

Apple Watch producten

Er zijn nu al verschillende versies van de slimme horloges van Apple uitgebracht. De familie startte natuurlijk met de Series 1 en momenteel zijn we al beland bij de Series 6. De Apple Watch SE is het eerste budgetmodel van de horloges en we zijn nu al benieuwd wat dit gaat betekenen voor toekomstige releases. Er worden voor de populaire horloges natuurlijk ook veel accessoires aangeboden, zoals bandjes, screenprotectors en hoesjes. Deze zijn vaak ook in de aanbieding te vinden bij Coolblue, MediaMarkt en Bol.com

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al wilt checken of er misschien al in de aanbieding op je te wachten staat, dan kun je nu al het winkel– en dealoverzicht checken voor de huidige deals.