Cyberpunk 2077 Black Friday
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Black Friday 2024

Houd jij ook zo van gamen? Cyberpunk 2077 is een langverwachte game die nu eindelijk is uitgebracht! Na acht jaar van geruchten, is het nu toch echt zover. Het spel speelt zich af in Night City, een megalopolis. Jij bent een huurling op zoek naar een zeldzame implantaat dat de sleutel is tot onsterfelijkheid. Klinkt dit spel als muziek in je oren? Sla dan je slag tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Cyberpunk 2077 Black Friday

We hebben lang moeten wachten voor de uitgave van Cyberpunk 2077. Nu is begin december 2020 het spel toch echt gelanceerd. We verwachten dat de Cyberpunk 2077 Black Friday 2024 erg spannend gaan worden! 

Voorspellingen voor Cyberpunk 2077 Black Friday 2024

Ieder jaar worden er leuke gaming deals georganiseerd. Zo ontving je vorig jaar tot wel 40% korting op geselecteerde games bij Dreamland of tot wel 46% korting op games bij wehkamp. We verwachten ook tijdens Black Friday 2024 weer ontzettende mooie game deals.

Gaming Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar gaming aanbiedingen van vorige edities:
-Tot 50% korting op gaming & elektronica bij Alternate;
-Hoge korting op gaming-gear bij Game Mania;
-De nieuwste PS4 games voor €14,99 bij Lidl.

Cyberpunk 2077 producten

De Cyberpunk 2077 game is beschikbaar voor verschillende spelcomputers. Het spel wordt o.a. uitgebracht voor de Xbox One, de PS4, de PS5, de Xbox One Series X en de PC. Zo is er voor iedereen de kans een alternatieve wereld te beleven. 

Huidige deals en acties

Voor andere leuke deals op games of spelcomputers kun je de huidige aanbiedingen al checken in het deal– en winkeloverzicht. Dus pak nu al je kans!