Black Friday Chromecast
Productfoto Black Friday Chromecast

Chromecast Black Friday 2024

Wil jij Netflix of Videoland kijken op je tv, maar ben je niet in het bezit van een smart TV? Niet getreurd! Dit probleem is voor een klein prijsje op te lossen met de Google Chromecast. Een compact apparaatje waarmee je alsnog je favoriete serie op je tv-scherm kunt bekijken. Daarom hier dan ook alles over de Chromecast en de Chromecast Black Friday deals.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Chromecast

26 november is het weer zover; Black Friday 2024! Black Friday is een nationale feestdag uit Amerika waarbij retailers met allerlei spectaculaire aanbiedingen komen waar je U tegen zegt. Elk jaar is er dan ook veel ophef rondom dit spektakel. Het is je daarom vast niet ontgaan dat Nederland sinds een aantal jaar ook aan meedoet met Black Friday. Hartstikke tof natuurlijk, want wie houdt er nu niet van hoge kortingen? Je kunt het je niet gek genoeg bedenken, van AirPods tot de PlayStation 4, het komt allemaal aan bod. Zo ook de Google Chromecast! Afgelopen jaar verkocht de MediaMarkt deze voor €29,- i.p.v. €39,-, dat is een lekkere korting van 25%! Wij verwachten dan ook dat er tijdens Black Friday 2024 weer een mooie aanbieding gaat zijn.

Over Google Chromecast

De Google Chromecast is een slim, compact apparaatje welke het mogelijk maakt om makkelijk te streamen naar je televisie. Via een HDMI-kabel wordt deze verbonden aan je tv-scherm en via je wifi-netwerk kan deze bediend worden d.m.v. je iPhone, Android smartphone, tablet of laptop. Wanneer je een Youtube-filmpje wilt afspelen op je tv-scherm ga je met bijvoorbeeld je telefoon naar Youtube, klik je op het desbetreffende filmpje om vervolgens bij het Chromecast icoontje de juiste Chromecast aan te geven. Easy peasy dus! Ook leuk om te weten is dat de laatste (derde) versie een snellere internetverbinding en een betere beeldkwaliteit heeft t.o.v. van de voorgaande versie. De tweede versie had namelijk een beeldkwaliteit van 1280 bij 720 pixels. De derde versie heeft een beeldkwaliteit van 1920 bij 1080 pixels, een mooie vooruitgang!

Google Chromecast Ultra

Wanneer je opzoek bent naar zo’n slim apparaatje heb je de keuze uit twee opties. De standaard Google Chromecast en de Ultra. Het verschil is dat de Ultra met een HD-kwaliteit van 4K werkt, waardoor hij sneller is en een vier keer zo scherp beeld brengt. Let er hierbij wel op dat je tv deze 4K ondersteund, dat maakt het wel zo makkelijk.

Release nieuwe Chromecast

Er wordt door Google een nieuwe Chromecast uitgebracht! Voorlopig komt de Chromecast alleen nog uit in de Verenigde Staten, maar het is maar een kwestie van tijd totdat het ook in Nederland wordt geïntroduceerd. Deze nieuwe ‘dongle’ heeft een interface met een ‘watchlist’ voor alle streamingdiensten, een optie voor live tv met onbeperkte dvr-functie en een functie om beeld van de deurbel op de tv te zien. Dus wij kunnen niet wachten tot de release!

Chromecast op je Black Friday verlanglijstje

Dus. Heb jij ook nog zo’n tv waarmee je geen Netflix of RTL XL kunt bekijken, maar heb je hier wel enorm veel behoeften aan? Zet dan deze gadget op je Black Friday verlanglijstje! Hoewel hij niet heel duur is, is het zeker de moeite waard om met de aanschaf te wachten tot Black Friday Nederland! Het gaat weer een mooie deal zijn. Is het niet bij MediaMarkt dan wel bij een andere retailer zoals Coolblue of Bol.com. Meld je daarom aan voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van de beste Chromecast Black Friday aanbiedingen!