black friday macbook air
macbook air

MacBook Air Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook Air

De MacBook Air is hét visitekaartje van Apple. Deze MacBook is dun, licht, heeft een schitterend display en heeft een accu die lang meegaat. Wat wil je nog meer? Tijdens Black Friday is de MacBook Air vaak een populair product. Het is dus handig om je vóór Black Friday goed te informeren en de datum waarop jouw favoriete MacBook Black Friday aanbieding ingaat, alvast in je agenda te zetten. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 MacBook Air

De MacBook Air is verkrijgbaar bij verschillende shops. De deals kunnen dus ingaan op verschillende data, het is goed om daarom regelmatig het dealoverzicht te checken. Zo kreeg je 22% korting op de Apple MacBook Air  2020 bij MediaMarkt. We verwachten dat er zeker MacBook Air Black Friday aanbiedingen gaan zijn, aangezien deze tijdens de vorige edities van Black Friday niet ontbraken. 

MacBook Air Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Tijdens de vorige edities van Black Friday waren er al enkele Black Friday Apple MacBook aanbiedingen bij winkels als de Apple Store, Amac en MediaMarkt. Enkele goede deals kun je hier vinden:

  • Apple MacBook Air 2020 13.3 inch 256 GB met 22% korting bij Cdiscount;
  • Apple Macbook Air 13 inch Goud met 16% korting bij Cdiscount;
  • Apple MacBook Air 13,3″ (2019) 16GB/256GB – 1,6GHz Space Gray van €1739,- voor €1639,-
  • Apple MacBook Air (2019) MVFH2 13.3 Inch – 128 GB – Spacegrijs van €1199,- voor €1109,- 

Welke MacBook Air moet ik kopen?

Welke MacBook Air je moet kopen, hangt af van waarvoor je de MacBook wilt gaan gebruiken. De MacBook Air is licht en dun. Je kunt deze MacBook dus makkelijk meenemen. Daarnaast kun je nu kiezen uit verschillende kleuren en is het schermformaat 13-inch. De MacBook Air die eerder dit jaar verscheen heeft True Tone verlichting. Dit betekent dat het scherm meekleurt met de omgeving. Een MacBook Air is voor alle professionals die de MacBook snel en makkelijk overal naartoe willen nemen en niet al te veel bewerkingsprogramma’s nodig hebben. Wil je gewoon kunnen e-mailen en kunnen typen? Dan is de MacBook Air een perfecte oplossing. 

Waar koop je een MacBook Air?

Een MacBook Air koop je bij de Apple Store, Coolblue, Amac, Amazon en nog bij een tiental andere winkels. Om te zien of al deze winkels ook Black Friday aanbiedingen hebben op de MacBook Air is het slim om het winkeloverzicht in de gaten te houden. Je ziet hier precies wat de Black Friday MacBook Air deals gaan zijn voor komend jaar. 

MacBook Air vs. MacBook Pro

Wat is het verschil tussen de MacBook Air en de MacBook Pro? Zoals genoemd is de MacBook Air licht en dun. Deze MacBook is dus ideaal voor onderweg. Daarnaast bevat de MacBook Pro een touch bar, waar de MacBook Air alleen een vingerafdrukscanner heeft. Tot slot is de MacBook Pro sneller en krachtiger. Dit maakt de MacBook Pro beter geschikt voor het gebruik van zware programma’s. Maar beide MacBooks zijn goede Apple producten en kun je prima gebruiken op zowel professioneel als persoonlijk gebied. 

Black Friday MacBook Air producten

Behalve aanbiedingen op de MacBook Air kun je tijdens Black Friday ook interessante deals op de MacBook Pro verwachten. Vorig jaar was er bij veel winkels tot € 200,- voordeel op Apple producten. Dit voordeel verwachten we dit jaar ook. 

Huidige deals en acties

Ben je benieuwd naar de huidige deals en acties? Het dealoverzicht wordt regelmatig geupdate met de op dit moment geldige MacBook Air aanbiedingen. Neem een kijkje en bereid je zo goed mogelijk voor op Black Friday 2024