Header Bose noisecancelling koptelefoon
Bose Noice Cancelling Koptelefoon

Bose Noise Cancelling Headphones Black Friday 2024

Wie wil er nou niet wegdromen bij zijn of haar muziek? Met de Bose Noise Cancelling Headphones kun je je omgevingsgeluid geheel buitensluiten. Hierdoor wordt je door niets of niemand afgeleid. Ook kan je telefoongesprekken voeren in de meest lawaaiige ruimtes, zonder dat het onverstaanbaar wordt. Kortom, deze headphone is een must-have! Check daarom hier de beste Bose Noise Cancelling Headphones Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Bose Noise Cancelling Headphones

De Noise Cancelling headphones zijn dus ontwikkeld voor het ongestoord luisteren van muziek en het voeren van gesprekken. Dus zoek jij de beste draadloze Bluetooth hoofdtelefoon, dan is deze koptelefoon het voor jou! Tijdens Black Friday verwachten we ook nog leuke kortingen op dit geweldige product! Dus houd deze feestdag in de gaten!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Bose Noise Cancelling Headphones

We verwachten tijdens Black Friday 2024 weer mooie kortingen op de producten van Bose. Zo ontving je bijvoorbeeld vorig jaar tot wel 50% korting op verschillende Bose producten, zoals op de Bose Soundsport. Dus laten we duimen voor net zulke toffe deals voor 2020!

Bose Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Bose deals van vorige edities:
– 47% korting op de SoundLink draadloze headphones bij Amazon;
– 48% korting op de Bose QuietComfort 35 II bij Cdiscount;
– 25% korting op de Soundtouch 300 Soundbar bij wehkamp;
– Tot 50% korting op de Bose Soundsport headphones bij Bose zelf.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 heeft hetzelfde uitstekende geluidskwaliteit als de de rest van de koptelefoons van Bose. Voor een koptelefoon is de 700 superlicht en deze zit heerlijk. Met een batterijduur van 20 uur kun je heerlijk de hele dag genieten van het perfecte geluid. Dus neem hem overal mee naartoe en geniet!

Bose Headphones producten

Bose biedt verschillende noise-cancelling headphones aan. Daarbij worden er oortjes en koptelefoons aangeboden. Een voorbeeld van de aangeboden koptelefoons is de QuietComfort 35 Wireless Headphones II. De Noise Cancelling oortjes bestaan o.a. uit de Earbuds QC20 oortjes en de QuietControl 30 Wireless oortjes. Ook beide aanraders. 

Huidige deals en acties

Wil je nu al helemaal opgaan in je muziek met een koptelefoon van Bose? Dan kun je de huidige deals checken in ons deal– en winkeloverzicht. En misschien scoor jij nu al!