Black Friday FIFA
Fifa 21

FIFA 21 Black Friday 2020

Super vervelend wanneer je thuiskomt van een lange dag en je alleen nog maar verlangd naar het spelen van een goed potje voetbal, maar het buiten zo hard regent dat je bijna twijfelt of de zon ooit nog gaat schijnen. Daadwerkelijk buiten voetballen met je vrienden zit er dan dus helaas niet in. Er zijn dan nog twee opties; heel de avond chagrijnig op de bank kijkend naar het teleurstellende tv-aanbod óf je pakt het FIFA spel erbij en leeft je daarmee helemaal uit! Wij zouden het wel weten… Daarom op deze pagina alle info over de beste FIFA Black Friday deals voor 2020!

Lees verder

Black Friday FIFA

HEEL VEEL KORTING! Ja, dat trekt de aandacht. Eens een Nederlander altijd een (trotse) Nederlander natuurlijk. We hoeven je dan ook niet uit te leggen waarom wij zo’n fan zijn van Black Friday, dé dag in het jaar met de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn er ook voor de games van FIFA! 

Voorspellingen voor Black Friday 2020 FIFA

Afgelopen jaar werd FIFA 20 lekker in het zonnetje gezet tijdens Black Friday. Dit jaar verwachten wij dat er Black Friday FIFA 21 aanbiedingen gaan zijn. Houdt hiervoor (web)winkels zoals wehkamp, Coolblue en Bol.com in de gaten. Daarnaast komt de PS5 dit jaar uit. Naar verwachting wordt FIFA 21 ook beschikbaar op deze nieuwe gameconsole. We kunnen dus interessante FIFA Black Friday deals voor verwachten!

FIFA Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen jaar werd FIFA 20 tijdens Black Friday bij verschillende webshops aangeboden, zoals je ziet had o.a. Bol.com goede FIFA Black Friday deals. 

  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98 bij Bol.com;
  • FIFA 20 PS4 (PlayStation 4) van € 64,95 voor € 38,97 bij Bol.com;
  • FIFA 20 van € 89,95 voor € 69,95 bij Game Mania.

FIFA 21

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe features in FIFA 21. Er zijn wel verwachtingen. Eén van de verbeteringen waar fans op hopen is het uitbreiden van het Volta voetbal. Het zou super zijn als er meer straatvoetbal-mogelijkheden komen. Daarnaast willen fans een verbetering van de career mode. In FIFA 20 werden er al een aantal verbeteringen geïntroduceerd, maar de gebruiker verwacht meer. Aangezien FIFA 21 in het najaar van 2020 wordt geïntroduceerd, kan het ook zijn dat er edities komen voor de Xbox Series X en de PS5. We zijn benieuwd naar de gaming deals. 

Wanneer komt FIFA 21 uit?

De nieuwe FIFA game komt vaak uit op de laatste vrijdag van september. Dit jaar zal de release dan zijn op vrijdag 25 september. Dit is nog niet officieel bevestigd, het kan dus zijn dat dit de release datum wordt verschoven vanwege het corona-virus. Maar als het allemaal gaat zoals verwacht, is FIFA 21 dus beschikbaar vóór Black Friday. Dit betekent dat we verwachten te kunnen profiteren van scherpe Black Friday FIFA 21 deals. 

FIFA 20

FIFA 20 is vanaf september 2019  beschikbaar voor de PS4, Xbox One en Windows. Het is een game met een straatvoetbal modus, het FIFA Volta Football. In deze verhaalmodus versla je je tegenstanders in straat voetbalwedstrijden over de hele wereld. Daarnaast bevat FIFA 20 een multiplayer modus, een Volta Kick Off waarbij je tegen professionele spelers kunt straatvoetballen en verschillende teamsamenstellingen in FIFA Volta. Kortom, FIFA 20 is een fantastische game!

Wat kost FIFA 20?

De standaardeditie van FIFA 20 kost €59,95, voor de Champions editie betaal je €79,95 en voor de Ultimate editie €89,99. Deze prijzen kunnen heel goed lager zijn tijdens Black Friday 2020 aangezien FIFA 21 dan op de markt is verschenen. 

FIFA 19

Vanaf september 2018 is FIFA 19 door Electronic Arts beschikbaar gesteld. Deze release heeft weer verschillende nieuwe kenmerken t.o.v. zijn voorgangers. Zo heb je meer controle op het veld door het ‘Active Touch System’ en zijn er speciale Champions League-tenues te kiezen. Ook is FIFA 19 voorzien van nieuwe tools om de tegenstander nóg beter mee te kunnen verslaan. Al met al een toffe game!

Huidige deals en acties

Nu begrijpen wij dat wanneer FIFA 21 op 25 september uitgebracht wordt, je deze ook per se op die dag in huis wilt halen. Maar wij attenderen je graag op het feit dat FIFA 21 tijdens Black Friday 2020 echt veel afgeprijsd gaat zijn en het wachten je enorm gaat lonen! Bekijk ons dealoverzicht regelmatig om precies te zien wanneer FIFA 21, FIFA 20 en FIFA 19 in de aanbieding komen.