Black Friday FIFA

FIFA 20 Black Friday 2019

Super vervelend wanneer je thuiskomt van een lange dag en je alleen nog maar verlangd naar het spelen van een goed potje voetbal, maar het buiten zo hard regent dat je bijna twijfelt of de zon ooit nog gaat schijnen. Daadwerkelijk buiten voetballen met je vrienden zit er dan dus helaas niet in. Er zijn dan nog twee opties; heel de avond chagrijnig op de bank kijkend naar het teleurstellende tv-aanbod óf je pakt het FIFA spel erbij en leeft je daarmee helemaal uit! Wij zouden het wel weten… Daarom op deze pagina alle info over de beste FIFA Black Friday deals voor 2019!

Lees verder

Black Friday FIFA

HEEL VEEL KORTING! Ja, dat trekt de aandacht. Eens een Nederlander altijd een (trotse) Nederlander natuurlijk. We hoeven je dan ook niet uit te leggen waarom wij zo’n fan zijn van Black Friday, dé dag in het jaar met de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn er ook voor de games van FIFA! Afgelopen jaar werd FIFA 19 tijdens Black Friday bij verschillende webshops aangeboden, waarbij wehkamp de beste deals had. Zo was FIFA 19 voor de PS4 afgeprijsd van €59,99 naar €34,99 (-42%), voor de Xbox One van €64,99 ook naar €34,99 (-46%) en voor de Nintendo Switch was bij van €59,99 naar €29,95 (-50%). Dat is nog eens de moeite waard!

Verwachtingen voor Black Friday 2019

Afgelopen jaar werd FIFA 19 lekker in het zonnetje gezet tijdens Black Friday. Dit jaar verwachten wij dat FIFA 20 de show gaat stelen met een waanzinnige aanbieding. Houdt hiervoor (web)winkels zoals wehkamp, Coolblue en Bol.com in de gaten.

FIFA 20

Elk jaar vindt de release van FIFA plaats op de laatste vrijdag van september. Dit jaar gaat dit niet anders zijn, FIFA 20 gaat op vrijdag 27 september de wereld veroveren. Daarbij gaat hij net zoals andere jaren beschikbaar zijn voor de PS4, Xbox One en Windows. Het wordt weer een game met geweldige innovaties en nieuwe elementen. Zo voorziet EA Sports FIFA 20 met een straatvoetbalmodus, welke FIFA Volta Football wordt genoemd. In deze verhaalmodus versla je je tegenstanders in straatvoetbalwedstrijden over de hele wereld. Daarnaast bevat FIFA 20 een multiplayermodus, een Volta Kick Off waarbij je tegen professionele spelers kunt straatvoetballen en verschillende teamsamenstellingen in FIFA Volta. Kortom, FIFA 20 moet je hebben!

FIFA 19

Vanaf september 2018 is FIFA 19 door Electronic Arts beschikbaar gesteld. Deze release heeft weer verschillende nieuwe kenmerken t.o.v. zijn voorgangers. Zo heb je meer controle op het veld door het ‘Active Touch System’ en zijn er speciale Champions League-tenues te kiezen. Ook is FIFA 19 voorzien van nieuwe tools om de tegenstander nóg beter mee te kunnen verslaan. Al met al een toffe game welke de ladder hoog legt voor FIFA 20!

Wacht geduldig op de Black Friday deal

Nu begrijpen wij dat wanneer FIFA 20 op 27 september uitgebracht wordt, je deze ook per se op die dag in huis wilt halen. Maar wij attenderen je graag op het feit dat FIFA 20 tijdens Black Friday 2019 echt veel afgeprijsd gaat zijn en het wachten je enorm gaat lonen! Meld je dus aan voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van de beste FIFA Black Friday deal!