Black Friday FIFA
Black Friday FIFA23

FIFA Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Super vervelend wanneer je thuiskomt van een lange dag en je alleen nog maar verlangt naar het spelen van een goed potje voetbal, maar het buiten zo hard regent dat je bijna twijfelt of de zon ooit nog gaat schijnen. Daadwerkelijk buiten voetballen met je vrienden zit er dan dus helaas niet in. Er zijn dan nog twee opties; heel de avond chagrijnig op de bank kijkend naar het teleurstellende tv-aanbod óf je pakt het FIFA spel erbij en leeft je daarmee helemaal uit! Wij zouden het wel weten… Daarom op deze pagina alle info over de beste FIFA Black Friday deals voor 2023!

Black Friday FIFA

HEEL VEEL KORTING! Ja, dat trekt de aandacht. Eens een Nederlander altijd een (trotse) Nederlander natuurlijk. We hoeven je dan ook niet uit te leggen waarom wij zo’n fan zijn van Black Friday, dé dag in het jaar met de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn er ook voor de games van FIFA! 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 FIFA

Afgelopen jaar werd FIFA 23 lekker in het zonnetje gezet tijdens Black Friday. Dit jaar verwachten wij dat er Black Friday FIFA 24 aanbiedingen gaan zijn. Houdt hiervoor (web)winkels zoals wehkamp, Coolblue en Bol.com in de gaten. We kunnen interessante FIFA Black Friday deals voor verwachten!

FIFA Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen jaren werd FIFA tijdens Black Friday bij verschillende webshops aangeboden, zoals je ziet had o.a. Bol.com goede FIFA Black Friday deals. 

  • PlayStation 4 Pro 1 TB – FIFA 20 bundel & 14 dagen PlayStation Plus van € 159 voor € 49,98 bij Bol.com;
  • FIFA 20 PS4 (PlayStation 4) van € 64,95 voor € 38,97 bij Bol.com;
  • FIFA 20 van € 89,95 voor € 69,95 bij Game Mania.
  • En nog veel meer leuke deals!

EA Sports FC 24

Vanaf 2023 komt er geen nieuw FIFA game meer uit, maar is er een nieuwe opvolger op de markt, namelijk de EA Sports FC. Dit klinkt als een grote verandering, maar als we de speculaties kunnen geloven valt dit allemaal wel mee. Enkel de naam is veranderd. Voor de rest kunnen we alsnog dezelfde ervaring als de FIFA games verwachten. Ook komt EA Sports FC uit in dezelfde periode als wanneer de nieuwe FIFA elk jaar traditiegetrouw uitkwam. Dit was altijd eind september – begin oktober. Met andere woorden; op tijd voor Black Friday 2024!

FIFA 23

September, dé maand van de nieuwe FIFA. Zo ook in 2022: op 27 september kwam FIFA23 op de markt! Deze heeft weer verschillende aanpassingen en verbeteringen t.o.v. FIFA22. Zo zijn er voor het eerst damesteams toegevoegd en zijn er verbeteringen m.b.t. HyperMotion2 waardoor het nóg realistischer lijkt. Kortom, mocht jij FIFA23 nog niet in huis hebben, laat dan de FIFA23 Black Friday deals dat laatste duwtje in de rug zijn.

FIFA 22

In oktober 2021 wordt alweer FIFA 22 uitgebracht. In deze nieuwe versie wordt er gebruik gemaakt van HyperMotion-technologie. Deze technologie zorgt voor een ontzettende realistische, responsieve en vloeiende game-ervaring. De game gaat meer dan 700 teams, 17.000 spelers, 90 stadions en 30 verschillende competities bevatten. FIFA 22 gaat voor de Xbox One, Series X en Series S uitgebracht worden. Daarnaast is de game ook compatibel met de pc, de PS4, de PS5 en Google Stadio. Tenslotte wordt er ook een speciale editie uitgebracht voor de Nintendo Switch

FIFA 21

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe features in FIFA 21. Er zijn wel verwachtingen. Eén van de verbeteringen waar fans op hopen is het uitbreiden van het Volta voetbal. Het zou super zijn als er meer straatvoetbal-mogelijkheden komen. Daarnaast willen fans een verbetering van de career mode. In FIFA 20 werden er al een aantal verbeteringen geïntroduceerd, maar de gebruiker verwacht meer. 

Wanneer kwam FIFA 21 uit?

Dit jaar was de release op vrijdag 25 september 2020. Dit betekent dat we verwachten te kunnen profiteren van scherpe Black Friday FIFA 21 deals. 

FIFA 20

FIFA 20 is vanaf september 2019  beschikbaar voor de PS4, Xbox One en Windows. Het is een game met een straatvoetbal modus, het FIFA Volta Football. In deze verhaalmodus versla je je tegenstanders in straat voetbalwedstrijden over de hele wereld. Daarnaast bevat FIFA 20 een multiplayer modus, een Volta Kick Off waarbij je tegen professionele spelers kunt straatvoetballen en verschillende teamsamenstellingen in FIFA Volta. Kortom, FIFA 20 is een fantastische game!

Wat kost FIFA 20?

De standaardeditie van FIFA 20 kost €59,95, voor de Champions editie betaal je €79,95 en voor de Ultimate editie €89,99. Deze prijzen kunnen heel goed lager zijn tijdens Black Friday 2020 aangezien FIFA 21 dan op de markt is verschenen. 

FIFA 19

Vanaf september 2018 is FIFA 19 door Electronic Arts beschikbaar gesteld. Deze release heeft weer verschillende nieuwe kenmerken t.o.v. zijn voorgangers. Zo heb je meer controle op het veld door het ‘Active Touch System’ en zijn er speciale Champions League-tenues te kiezen. Ook is FIFA 19 voorzien van nieuwe tools om de tegenstander nóg beter mee te kunnen verslaan. Al met al een toffe game!

Huidige deals en acties

Nu begrijpen wij dat wanneer FIFA 24 in september uitgebracht wordt, je deze ook per se op direct in huis wilt halen. Maar wij attenderen je graag op het feit dat FIFA 24 tijdens Black Friday 2024 echt veel afgeprijsd gaat zijn en het wachten je enorm gaat lonen! Bekijk ons dealoverzicht regelmatig om precies te zien wanneer FIFA 24, FIFA 23 en FIFA 22 in de aanbieding komen.