Apple watch 6 Black Friday
Apple watch 6

Apple Watch 6 Black Friday 2024

Altijd up-to-date blijven van je appjes? Dat kan me de Apple Watch 6. Je telefoon terugvinden in huis? Dat kan met de Apple Watch 6! Je hartslag meten? Je raadt het al, dat kan met de Apple watch 6! Kortom, de Apple Watch 6 heeft enorm veel voordelen. Check daarom hier alle Apple Watch 6 Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Apple Watch 6

Yes, hij is er eindelijk! De opvolger van de Apple Watch 5: de Apple Watch 6. Deze nieuwe generatie heeft weer verschillende vernieuwingen, met o.a. een OLEDscherm welke feller kan in stand-by modus, zodat je ook in het buitenlicht je scherm goed kunt lezen. Daarnaast is de Apple Watch 6 voorzien van een bloedzuurstofmeter. En is de Apple Watch 6 volgens de fabrikant 20% sneller dan de Apple Watch 5.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Apple Watch 6

We verwachten voor Black Friday 2024 mooie deals, aangezien de Apple Watch 6 sinds eind 2020 op de markt is. Zo ontving je afgelopen jaar al 14% korting op de Apple Watch Series 6 bij iBOOD. Dit geeft goede hoop voor dit jaar. 

Apple Watch deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar Apple Watch deals van voorgaande jaren. Hier enkele op een rijtje:

  • De Apple Watch 4 (40mm, GPS) van €429,- naar €329,- bij Amazon.de (23% korting);
  • Een Apple Watch Series 5 van €409,- naar €379,- bij Coolblue (8% korting);
  • Apple Watch Series 4 (40mm, zilverkleurig) van €429,- naar €369,- bij Amac (14%).
  • Apple Watch Series 6 van €429,- naar €369,- (14% korting) bij iBOOD. 

Releasedatum en prijs

De Apple Watch 6 is vanaf 18 september 2020 op de markt, samen met de Apple Watch SE. Daarbij gaat de Apple Watch 6 zonder dataverbinding €429,- kosten en de versie met dataverbinding €529,-.

Black Friday Apple Watch producten

Zoals eerder genoemd is de Apple Watch 6 de opvolger van de Apple Watch 5. Daarom zijn we er bijna zeker van dat er dit jaar absoluut een aantal fantastische Apple Watch 5 Black Friday Deals gaan zijn. Een ander Apple Watch product is de nieuwe Apple Watch SE, die tegelijk met de Apple Watch 6 op de markt kwam. Dit is een goedkopere versie.

Huidige deals en acties

Ben jij nu onwijs benieuwd naar de Watch 6 en kun jij niet wachten tot de Black Friday deals? Check dan zeker even ons deal- en winkeloverzicht en wie weet scoor jij je nieuwe smart horloge alsnog met een mooie korting!

Of bekijk alle huidige Apple Watch aanbiedingen in één duidelijk overzicht.