Header Xbox Series S
Xbox Series S

Xbox Series S Black Friday 2024

Natuurlijk is de komst van de Xbox Series X al een lange tijd een feit. Maar er gingen ook langere tijd geruchten rond over het budgetmodel van de Xbox Series X, namelijk de Xbox Series S. Microsoft liet lange tijd niks los, maar nu is het hoge woord er eindelijk uit: de Xbox Series S komt! Deze is op 10 november 2020 opgeleverd door Microsoft. We hopen dan ook uiteindelijk van toffe Xbox Series S Black Friday deals te kunnen genieten.

Lees verder

Als eerste op de hoogte zijn van Xbox Series S aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Xbox Series S Black Friday

De Xbox Series S is dus het budgetmodel van de Xbox Series X. Maar wat zijn dan precies de verschillen tussen beide modellen? Het verschil zit hem vooral in het RAM-geheugen, waardoor de Xbox Series S hoogstwaarschijnlijk minder krachtig gaat zijn. We moeten natuurlijk nog even afwachten om te weten of dit ook te merken is in de game-ervaring. Daarnaast wordt de S-serie waarschijnlijk gekoppeld worden aan het Xbox All Access abonnement. Wij zijn heel benieuwd: ‘Zal Xbox zo de PS5 verslaan’? We hopen dat de Xbox Series S Black Friday aanbiedingen erbij gaan helpen. 

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Xbox Series S

Het is natuurlijk lastig een voorspelling te maken voor de Xbox Series S, omdat dit product afgelopen jaar nog niet was uitgebracht. Echter wanneer je kijkt naar andere Xbox aanbiedingen tijdens voorgaande edities, hoeven we ons geen zorgen te maken. De deals voor Black Friday 2024 gaan zeker de moeite waard zijn. We ontvingen vorig jaar bijvoorbeeld tot 40% korting op Surface en Xbox bij Microsoft.

Xbox Black Friday deals van eerdere edities:

  • 34% korting op de Xbox One S 1TB + 2 controllers bij Game Mania;
  • 46% korting op de Xbox One S 1TB bij MediaMarkt;
  • 50% korting op de Xbox One S All Digital bij Otto;
  • 30% korting op de Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 Bundel bij wehkamp.

Release datum & prijs

Op 9 september 2020 is bekend gemaakt dat zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S vanaf 22 september online gereserveerd kunnen worden. Vervolgens werden deze consoles op 10 november geleverd. Daarnaast gaat de console maar liefst €299,- euro kosten, dit is €200,- goedkoper dan de Xbox Series X!

Xbox Series S controllers & games

De Xbox Series S console wordt natuurlijk niet worden gespeeld zonder controllers. De controller van de Xbox Series X kan gebruikt worden voor beide consoles. Ook verwachten we dat er ontzettend veel leuke games in de aanbiedingen worden gegooid, zoals FIFA 21, Halo Infinite en Cyberpunk 2077. 

Huidige deals en acties

Wanneer je benieuwd bent of er al een huidige Xbox aanbieding is, kun je ons winkel– en dealoverzicht checken. Wie weet heb jij wel geluk!