Oneplus 8T Black Friday

OnePlus 8T Black Friday 2024

In oktober 2o21 werd de OnePlus 8 opgevolgd door de OnePlus 8T. Door de komst van deze nieuwe generatie OnePlus smartphone, kunnen de prijzen van de voorgangers nog wel eens heel interessant kunnen gaan worden. Daarom raden wij je ook aan om de OnePlus 8T Black Friday aanbiedingen zeker in de gaten te houden!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday OnePlus 8T

Oke, dus de OnePlus 8 wordt opgevolgd door de 8T. Maar waarom zou jij dan de keuze maken voor deze nieuwe telefoon? De argumenten luiden als volgt: de 8T heeft een beter scherm, namelijk een 120 Hz oledscherm ipv 90hz van de OnePlus 8. Bovendien is het een plat scherm i.p.v. een krom. Qua grootte heeft de 8T hetzelfde formaat als de 8. Tenslotte worden ook de macrocamera’s beter met een hogere resolutie en dieptesensor t.o.v. van de OnePlus 8 en kun je de 8T twee keer zo snel laden als haar voorganger. Overtuigd? Check dan de Black Friday acties!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 OnePlus 8T

Tijdens Black Friday 2024 verwachten we weer net zulke toffe aanbiedingen als voorgaande edities. Dit jaar is de kans op OnePlus 8T deals wat kleiner, maar de kortingen van de voorgangers gaan zeker oplopen. Vorig jaar werd de OnePlus 8 op de markt gezet en ontving je o.a. €130,- korting op de OnePlus 7 Pro bij OnePlus zelf, dus misschien wordt dit kortingsbedrag dit jaar nog wel hoger!!

Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar OnePlus aanbiedingen van voorgaande edities, zodat je kunt inschatten wat je dit jaar kunt verwachten:

– €130,- korting op de OnePlus 7 Pro;
– OnePlus 7T van €590,- naar €559,- (5% korting);
– OnePlus 7 Pro van €689,- naar €599,- (13% korting).

Huidige deals en acties

Wanneer je graag wilt weten of er nu al OnePlus smartphones in de aanbieding zijn, dan kun je de huidige acties bekijken in ons winkel– en dealoverzicht!