black friday macbook pro
macbook pro

MacBook Pro Black Friday 2020

Hier vind je de beste Black Friday Macbook Pro deals, kortingen en acties van 2020!

Lees verder

Black Friday MacBook Pro

De MacBook Pro van 2020 is volgens Apple: ‘Krachtig. En beweeglijk’. De 13 en 16-inch MacBook heeft vernieuwende functionaliteiten en is sneller dan zijn voorgangers. Tijdens Black Friday kun je elk jaar profiteren van torenhoge MacBook aanbiedingen. We verwachten dat de MacBook deals dit jaar niet anders gaan zijn dan tijdens de vorige edities van Black Friday. Lees snel verder voor alle informatie rondom de MacBook Pro tijdens Black Friday 2020

Voorspellingen voor Black Friday 2020 MacBook Pro

Het is handig om je goed voor te bereiden op Black Friday, want de MacBook Pro aanbiedingen zijn vaak super populair. Naar verwachting worden een aantal van de MacBook Pro deals pas op Black Friday zelf bekend gemaakt, net als voorgaande jaren. Dit betekent dus dat je op 27 november 2020 al vroeg klaar moet zitten zodat je de beste MacBook Black Friday deals niet mist. Houd daarnaast de dagen vóór Black Friday bovenstaande winkels ook goed in de gaten, misschien verschijnt de aanbieding wel eerder online. 

MacBook Pro Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Het is geen vraag of de MacBook Pro in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday 2020, maar wel wat de exacte korting wordt. Tijdens eerdere edities van Black Friday kreeg je bijvoorbeeld al tot € 200,- korting op een MacBook bij YourMacStore en de Apple Store. Enkele andere voorgaande MacBook aanbiedingen waren bijvoorbeeld:

  • Apple MacBook Pro (2019) MUHN2 – 13.3 inch – 128 GB – Spacegrijs van € 1199,- voor € 1109,-
  • Apple MacBook Pro (2019) MUHN2 – 13.3 inch – 128 GB – Spacegrijs van € 1449,- voor € 1319,-
  • Apple MacBook Pro (2019) Touch Bar MV962 – 13.3 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 1899,- voor € 1779,-
  • Apple MacBook Pro (2019) Touch Bar MV902 – 15.4 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 2599,- voor € 2249,-
  • En nog veel meer!!

Welke MacBook Pro moet ik kopen?

De MacBook Pro wordt ieder jaar vernieuwd. Op dit moment is de MacBook Pro beschikbaar in een 13-inch en een 16-inch variant. Beide modellen zijn in 2020 geüpdate. Het visuele verschil zit ‘m natuurlijk in de grootte van het display. Naast dit verschil zijn er ook andere verschillen. Zo is heeft de 16-inch een krachtigere processor en een videokaart. De MacBook Pro 16-inch is dus beter geschikt voor het bewerken van zware programma’s. 

Waar koop je een MacBook Pro?

De MacBook Pro is te koop bij Coolblue, MediaMarkt, Amac en de Apple Store. Zowel online als fysiek in de winkel kun je vragen om advies en op zoek gaan naar de beste MacBook Black Friday deals. 

Wat kost een MacBook Pro?

De 13-inch MacBook Pro is verkrijgbaar vanaf € 1.499,- en de 16-inch MacBook Pro kun je kopen vanaf € 2.699,-. De prijs hangt echter af van de grootte van de MacBook en de bijbehorende programma’s. Daarnaast is er een grote kans dat de MacBook Pro natuurlijk goedkoper is tijdens Black Friday. 

MacBook Air vs. MacBook Pro

De MacBook Air is lichter dan de MacBook Pro. Dit maakt de MacBook Air handiger om overal mee naartoe te nemen. Wanneer je dus vaak onderweg bent, is het slim om voor deze MacBook te gaan. De MacBook Pro is aan de andere kant duurder maar ook beter geschikt voor het gebruik van bewerkingsprogramma’s. Gebruik je veel fotobewerkingsprogramma’s of heb je als ICT’er veel zware programma’s draaien? Dan is een MacBook Pro een betere investering. Het ligt dus helemaal aan het doel waarvoor je de MacBook gaat gebruiken. 

Black Friday MacBook Pro producten

Ben je een echte Apple liefhebber? Dan wil je misschien je Apple collectie wel uitbreiden met de allerlaatste iPhone, AirPods en/of iPad? Apple lanceert ieder jaar nieuwe, verbeterde exemplaren. Zo komen er dit jaar maar liefst 4 nieuwe iPhones 12 uit. Sta jij al klaar? 

Huidige deals en acties

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als eerste de Black Friday MacBook aanbiedingen ontvangen voor dit jaar? Vergeet dan niet om regelmatig ons deal- en winkeloverzicht te bekijken. Je vindt hier elke dag de beste deals.