black friday macbook pro
icoon black friday macbook pro 2022

MacBook Pro Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook Pro

De MacBook Pro van 2020 is volgens Apple: ‘Krachtig. En beweeglijk’. De 13 en 16-inch MacBook heeft vernieuwende functionaliteiten en is sneller dan zijn voorgangers. Tijdens Black Friday kun je elk jaar profiteren van torenhoge MacBook aanbiedingen. We verwachten dat de MacBook deals dit jaar niet anders gaan zijn dan tijdens de vorige edities van Black Friday. Lees snel verder voor alle informatie rondom de MacBook Pro tijdens Black Friday 2024

Voorspellingen voor Black Friday 2024 MacBook Pro

Het is handig om je goed voor te bereiden op Black Friday, want de MacBook Pro aanbiedingen zijn vaak super populair. Naar verwachting worden een aantal van de MacBook Pro deals pas op Black Friday zelf bekend gemaakt, net als voorgaande jaren. Dit betekent dus dat je op 29 november 2024 al vroeg klaar moet zitten zodat je de beste MacBook Black Friday deals niet mist. Houd daarnaast de dagen vóór Black Friday bovenstaande winkels ook goed in de gaten, misschien verschijnt de aanbieding wel eerder online. 

MacBook Pro Black Friday aanbiedingen van eerdere edities

Het is geen vraag of de MacBook Pro in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday 2024, maar wel wat de exacte korting wordt. Tijdens eerdere edities van Black Friday kreeg je bijvoorbeeld al tot € 200,- korting op een MacBook bij YourMacStore en de Apple Store. Enkele andere voorgaande MacBook aanbiedingen waren bijvoorbeeld:

  • Apple MacBook Pro – 13 inch – Spacegrijs – van €1749,- voor €1499,- bij Amac;
  • Apple MacBook Pro (2019) MUHN2 – 13.3 inch – 128 GB – Spacegrijs van € 1449,- voor € 1319,-
  • Apple MacBook Pro (2019) Touch Bar MV962 – 13.3 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 1899,- voor € 1779,-
  • Apple MacBook Pro (2019) Touch Bar MV902 – 15.4 Inch – 256 GB – Spacegrijs van € 2599,- voor € 2249,-
  • En nog veel meer!!

MacBook Pro 2023

In 2023 is er een nieuwe MacBook Pro op de markt gekomen. Deze heeft een snellere chip t.o.v. de MacBook Pro 2021, namelijk de M2-chip. Houdt deze pagina goed in de gaten voor de beste MacBook Pro 2024 Black Friday deals!

MacBook Pro 2021 

Vanaf 2021 heeft Apple nieuwe varianten van de 14″ en 16″ inch MacBook Pro gelanceerd. Deze versies hebben een nieuw ontwerp en zijn krachtiger door toegevoegde M1-soc, de M1 Pro en de M1 Max. De nieuwe laptops hebben geen Touch Bar, maar ze hebben wel HDMI en een geheugenkaartlezer. Daar bovenop is het scherm groter, is de resolutie van de webcam verbeterd en is het geluid van de laptop ruimtelijker. Tenslotte is ook de verversingssnelheid niet onveranderd gebleven. De schermen bieden namelijk een maxime verversingssnelheid. 

Welke MacBook Pro moet ik kopen?

De MacBook Pro wordt ieder jaar vernieuwd. Op dit moment is de MacBook Pro beschikbaar in een 13-inch en een 16-inch variant. Beide modellen zijn in 2020 geüpdate. Het visuele verschil zit ‘m natuurlijk in de grootte van het display. Naast dit verschil zijn er ook andere verschillen. Zo is heeft de 16-inch een krachtigere processor en een videokaart. De MacBook Pro 16-inch is dus beter geschikt voor het bewerken van zware programma’s. 

Waar koop je een MacBook Pro?

De MacBook Pro is te koop bij Coolblue, MediaMarkt, Amac en de Apple Store. Zowel online als fysiek in de winkel kun je vragen om advies en op zoek gaan naar de beste MacBook Black Friday deals. 

Wat kost een MacBook Pro?

De 13-inch MacBook Pro is verkrijgbaar vanaf € 1.499,- en de 16-inch MacBook Pro kun je kopen vanaf € 2.699,-. De prijs hangt echter af van de grootte van de MacBook en de bijbehorende programma’s. Daarnaast is er een grote kans dat de MacBook Pro natuurlijk goedkoper is tijdens Black Friday. 

MacBook Air vs. MacBook Pro

De MacBook Air is lichter dan de MacBook Pro. Dit maakt de MacBook Air handiger om overal mee naartoe te nemen. Wanneer je dus vaak onderweg bent, is het slim om voor deze MacBook te gaan. De MacBook Pro is aan de andere kant duurder maar ook beter geschikt voor het gebruik van bewerkingsprogramma’s. Gebruik je veel fotobewerkingsprogramma’s of heb je als ICT’er veel zware programma’s draaien? Dan is een MacBook Pro een betere investering. Het ligt dus helemaal aan het doel waarvoor je de MacBook gaat gebruiken. 

Black Friday MacBook Pro producten

Ben je een echte Apple liefhebber? Dan wil je misschien je Apple collectie wel uitbreiden met de allerlaatste iPhone, AirPods en/of iPad? Apple lanceert ieder jaar nieuwe, verbeterde exemplaren. Zo kwamen er in 2020  maar liefst 4 nieuwe iPhones 12 uit.  

Huidige deals en acties

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als eerste de Black Friday MacBook aanbiedingen ontvangen voor dit jaar? Vergeet dan niet om regelmatig ons deal- en winkeloverzicht te bekijken. Je vindt hier elke dag de beste deals.