Apple Pencil Black Friday Header
Apple Pencil Black Friday Productfoto

Apple Pencil Black Friday 2024

Met de Apple Pencil kun je nauwkeurige lijnen trekken op de iPad. Deze tekenpen is daarom perfect voor je dagelijkse teken en schets sessies. De tijd van pen en papier is voorbij en daarom is deze Pencil zo gaaf! Check daarom zeker de Apple Pencil Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Apple Pencil Black Friday

Het gebruik van de Apple Pencil voelt eigenlijk een beetje hetzelfde als hoe je normaal tekent en schrijft met een potlood of pen, alleen dan digitaal natuurlijk. Het potlood van de Apple Pencil is kantel- en drukgevoelig, reageert razendsnel en weet zelfs wanneer je je hand op het scherm laat rusten tijdens het werken. Hierdoor is hij eenvoudig te gebruiken, waardoor je al je ideeën altijd kwijt kunt! Kortom, een mooi product om toe te voegen aan je Apple collectie.

Voorspellingen voor Apple Pencil Black Friday 2024

Apple producten zijn vaak populaire artikelen voor de Black Friday acties. Voorgaande jaren ontving je bijvoorbeeld bij Amac 15% korting op Apple en maar liefst 40% op accessoires. Wij verwachten dan ook voor Black Friday 2024 net zulke mooie deals.

Apple Pencil Black Friday deals van eerdere edities

We kijken terug naar de Apple Pencil aanbiedingen van vorige edities:

  • 9% korting op de Ipad 2018 + gratis Apple Pencil bij Coolblue;
  • 20% korting op de Apple Pencil bij Amazon;
  • 40% korting op Apple accessoires bij Amac;
  • En nog veel meer leuke deals van Apple accessoires!

Apple Pencil 1

De Apple Pencil is geschikt voor de iPad 2018 en alle iPad Pro modellen, met uitzondering van de iPad Pro 2018. Alleen de Apple Pencil 2 werkt op de iPad Pro 2018. De Apple Pencil 1 is rond en glanzend wit. Op de achterkant zit er een dopje met een Lightning-connector. Je kunt het potlood op twee manieren opladen, namelijk via de Lightning en via een adaptertje. Ook leuk om deze accessoires tijdens Black Friday te bekijken dus!

Huidige deals en acties

Ben je ook klaar met pen en papier en daarom benieuwd naar de volgende technologische stap? Bekijk dan nu ons huidige deal– en winkeloverzicht en check of er nu al mooie Apple Pencil aanbiedingen te vinden zijn.