Black Friday Apple Airpods Pro
AirPods Pro

AirPods Pro Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van AirPods Pro aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods pro

Stel je voor… Je zit middenin een gave actiefilm. De film is bijna bij de climax en vervolgens komt je partner met vrienden thuis en is het gedaan met de rust. De film afkijken zit er nu niet meer in. Tenzijn je AirPods Pro hebt… Met de noicecancelling van deze fantastische draadloze oortjes geniet jij door terwijl iedereen om je heen ook zijn eigen ding aan het doen is. Je hebt geen last van anderen en zij hebben geen last van jou. Perfect toch?! Check de beste Apple AirPods Pro Black Friday 2024 aanbiedingen hieronder.

De AirPods Pro zijn er voor jou en mij wanneer we even willen bijkomen met een lekker muziekje of een heerlijke film. Tijdens Black Friday is er veel korting op producten, waaronder ook de AirPods.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 AirPods Pro

Tijdens voorgaande jaren ontving je tientallen procenten kortingen op de AirPods. We verwachten voor Black Friday 2024 soortgelijke aanbiedingen. Houd winkels zoals MediaMarkt, Coolblue en Bol.com goed in de gaten!

AirPods Pro Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien de AirPods pro in oktober 2019 zijn gereleased, waren er in 2020 nog niet veel AirPods Pro aanbiedingen. Tijdens 2021 en 2022 ontving je al tientallen procenten. En tegenwoordig zijn er zelfs alweer nieuwe varianten op de markt. Dus wees scherp op hoge kortingen, wellicht niet op de nieuwste AirPods, maar zeker wel op de oudere varianten! Check de AirPods aanbiedingen van voorgaande jaren:

  • 18% korting op de AirPods Pro 2021 bij Amazon;

  • 25% korting op de AirPods Pro bij Megekko;

  • Apple AirPods 2 met oplaadcase bij van €179,- voor €144,89,-;

  • Apple AirPods 2019 met draadlose oplaadcase bij Mobiel.nl van €209,- voor €173,94,-.

Waar kan ik de AirPods Pro kopen?

De AirPods Pro vind je bij verschillende winkels zoals MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. Daarnaast kun je ook bij Amazon en Mobiel.nl profiteren van te gekke AirPods kortingen tijdens Black Friday. 

AirPods Pro specificaties

De AirPods Pro hebben een aantal unieke specificaties, wat hen anders maakt dan de normale AirPods. Ten eerste bieden de draadloze oortjes actieve ruisonderdrukking, wat betekent dat ze omgevingsgeluiden effectief kunnen verminderen voor een betere luisterervaring van bijvoorbeeld je muziek. Ze hebben ook een transparantiemodus waarmee je je bewust kunt blijven van je omgeving wanneer dat wel nodig is. Bovendien hebben ze een IPX4-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid, waardoor ze ideaal zijn voor workouts en buitengebruik.

AirPods Pro case

Het handige aan de AirPods Pro is de draadloze oplaadcase. Het hoesje is zowel een oplader als een beschermer. De pods worden op een veilige manier opgeborgen. En een paar uur later zijn ze opgeladen en weer ready voor gebruik!

Black Friday AirPods producten

Behalve de AirPods Pro zijn er ook andere varianten van de AirPods in-ear van Apple. Hét grote verschil tussen de AirPods 1, de AirPods 2 en de AirPods Pro is de chip. De 1 en de 2 beschikken over een W1 chip en de Pro over een H1 chip. De H1 is beter en verbindt de AirPods sneller met een device. Waarschijnlijk zijn alle verschillende varianten te vinden bij de beste AirPods deals tijdens Black Friday.

Huidige deals en acties

Wil je ook graag oortjes die ervoor zorgen dat jij niet afgeleid wordt? Houd dan ons deal- en winkeloverzicht goed in de gaten, want dan zijn ze een stuk goedkoper. Gedurende het hele jaar en tijdens Black Friday 2024 vind je hier de beste AirPods Pro aanbiedingen. Kortom, jij hebt binnenkort gegarandeerd nieuwe AirPods oortjes in huis zodat je ongestoord je film kunt kijken, muziek luisteren en je je kunt afsluiten van alle herrie om je heen voor de beste prijs.