Black Friday Apple Airpods Pro
AirPods Pro

AirPods Pro Black Friday 2023

Als eerste op de hoogte zijn van AirPods Pro aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday AirPods pro

Stel je voor… Je zit middenin een gave actiefilm. De film is bijna bij de climax en vervolgens komen je kinderen thuis. Nu je kids er zijn, is het gedaan met de rust. De film afkijken zit er nu niet meer in. Met de AirPods Pro geniet jij door terwijl iedereen om je heen ook zijn eigen ding aan het doen is. Je hebt geen last van anderen en zij hebben geen last van jou. Perfect toch?! Check de beste Apple AirPods Pro Black Friday 2023 aanbiedingen hieronder.

De AirPods Pro zijn er voor jou en mij wanneer we even willen bijkomen met een lekker muziekje of een heerlijke film. Tijdens Black Friday is er veel korting op Apple producten, waaronder ook de AirPods.

Voorspellingen voor Black Friday 2023 AirPods Pro

Tijdens voorgaande jaren ontving je tientallen procenten kortingen op de AirPods Pro. We verwachten voor Black Friday 2023 soortgelijke aanbiedingen. Houd winkels zoals MediaMarkt, Coolblue en Bol.com goed in de gaten!

AirPods Pro Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien de AirPods pro in oktober 2019 zijn gereleased, waren er in 2020 nog niet veel AirPods Pro aanbiedingen. Tijdens 2021 ontving je al tientallen procenten. Maar dit jaar zijn de AirPods pro een jaartje ouder en bekender. Dus wees scherp op hoge kortingen! De AirPods 3 waren vorig jaar al een stukje bekender en dus sterk afgeprijsd, check de volgende deals van voorgaande jaren:

  • 18% korting op de Apple AirPods Pro 2021 bij Amazon;
  • 25% korting op de Apple AirPods Pro bij Megekko;
  • Apple AirPods 2 met oplaadcase bij Amazon van €179,- voor €144,89,-
  • Apple AirPods 2019 met draadlose oplaadcase bij Mobiel.nl van €209,- voor €173,94,-

Waar kan ik de AirPods Pro kopen?

De AirPods Pro vind je bij winkels als MediaMarkt en Coolblue. Daarnaast kun je ook bij Amazon en Mobiel.nl profiteren van te gekke AirPods kortingen tijdens Black Friday. 

AirPods Pro case

Het handige aan de AirPods Pro is de AirPods pro case. Het AirPods pro hoesje is zowel een oplader als een beschermer. De pods worden op een veilige manier opgeborgen. En een paar uur later zijn ze opgeladen en weer ready voor gebruik!

Black Friday AirPods producten

Behalve de AirPods Pro zijn er ook andere varianten van de AirPods in-ear van Apple. Hét grote verschil tussen de AirPods 1, de AirPods 2 en de AirPods Pro is de chip. De 1 en de 2 beschikken over een W1 chip en de Pro over een H1 chip. De H1 is beter en verbindt de AirPods sneller met een device. 

Huidige deals en acties

Wil je ook graag oortjes die ervoor zorgen dat jij niet afgeleid wordt? Houd dan ons deal- en winkeloverzicht goed in de gaten. Gedurende het hele jaar en tijdens Black Friday vind je hier de beste AirPods Pro aanbiedingen.