Apple Black Friday
Apple TV

Apple TV Black Friday 2021

De Apple TV mediaspeler zorgt ervoor dat je apps worden weergegeven op de televisie, net zoals Smart TV-apps dat doen. Daarnaast is de Apple TV perfect te combineren met andere Apple producten, zoals de iPad of iPhone. Kortom, een mooi product om aan te schaffen met een van de Apple TV Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Apple TV Black Friday

Apple TV is een kleine mediaspeler van Apple waarmee video- en audiobestanden kunnen worden ontvangen op je televisie. Zo kun je heerlijk Netflixen of filmpjes bekijken op Youtube. Wanneer je een Apple TV hebt, kun je zelfs je huidige tv-abonnement opzeggen, omdat je gewoon alles via het internet kunt (terug)kijken. Met andere woorden; een fantastische gadget die je zeker in huis wilt hebben!

Voorspellingen voor Apple TV Black Friday 2021

Ook tijdens Black Friday 2021 verwachten we verrassende aanbiedingen. Voorgaande edities ontving je bijvoorbeeld tot wel 15% korting op Apple en tot wel 40% korting op accessoires bij Amac. We hopen dat jullie dit jaar weer van soortgelijke deals te kunnen genieten.

Apple TV Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Apple TV producten die tijdens voorgaande edities in de aanbieding waren:
– een Apple TV 4K 32 GB bij Bol.com;
– de Apple TV 4K 32 GB bij Coolblue;
– de Apple TV 4K 64 GB bij CoolBlue;
– een Apple TV 4k 64 GB bij Kamera Express.

Apple TV 4K

De Apple TV 4K is een verbeterde versie van de Apple TV. Deze versie biedt ondersteuning aan voor 4K HDR tv. Ook zijn er daarbij meer games beschikbaar in de 4K versie door de krachtigere processor. Deze games kunnen dan dus met een hogere beeldkwaliteit gespeeld worden, waardoor jij een nog betere game-ervaring beleefd.

Apple TV Plus

Apple TV Plus is een videodienst waarbij je voor €5,- per maand naar verschillende tv-series kunt kijken. De TV Plus is op verschillende manieren te bekijken, namelijk op je iPhone, iPad en iMac. Op je computer werkt het via de browser. De aangeboden films en series zijn exclusief te zien via Apple TV Plus, omdat het Apple Originals zijn. 

Apple TV producten

De Apple TV 4K is uitgebracht in twee uitvoeringen. Zo heb je de Apple TV 4K met 32 GB en een met 64 GB. Met de 64 GB kun je nóg meer muziek luisteren en nóg meer apps downloaden. Dus absoluut een aanrader!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al je favoriete serie wilt bingewatchen, dan kun ons huidige winkel– en dealoverzicht bekijken voor mogelijke Apple TV deals. Dus check ze snel!